Nya tavlor eller julklapp -

Tips

~ Inlägget är ett samarbete med bgafotobutik.se~

BGA Fotobutik är ett familjeföretag med sitt ursprung i Gävle där verksamheten startade för flera flera år sedan. Företaget består idag av en butikskedja med 10 butiker runtom i Sverige & Norge. Deras fokus ligger på allt som har med rörlig bild och foto att göra.

Dem har flera olika kategorier på deras hemsida som man kan välja mellan och hitta många olika saker under, i kategorin ”fotopresenter” hittar ni till exempel kylskåpsmagneter, snöglober, boxar och nyckelringar som man kan placera fina kort inuti. Dem har även ett stort sortiment med gratulationskort att ge bort tillsammans med presenten sen har dem även praktiska prylar så som tallrikshängare, minneskort, USB-minnen och batterier. Sådana där smarta saker som alltid är bra att ha hemma!
På deras hemsida kan man även välja mellan hundratals olika album där man kan organisera alla sina egna fina bilder, ett album som man kan ge bort i en personlig present till en vän eller familjemedlem.
Självklart kan man även hitta olika affischer och posters på deras hemsida. Under den kategorin kan man enkelt klicka hem exempelvis en grafisk affisch, en trendig stadskarta eller en söt plansch att hänga i barnrummet. Dem har i nuläget 15 olika motivkategorier fullproppade med stilfulla posters och man kan få posters i upp till åtta olika storlekar.
Dem erbjuder även fototillbehör, presenter och praktiska prylar. Bland fototillbehören hittar du exempelvis instaxkameror, fotohörn, film, kameraväskor och laminatorer.

Dem har otroligt många fina posters som faller mig helt i smaken och till ett rimligt pris som jag faktiskt tycker är viktigt. I och med vår flytt har jag kollat lite extra på deras posters men även personliga presenter nu till jul.

~ Bilderna är lånade från bgafotobutik.se~

  • Tips

Gillar

Kommentarer

minframtid
minframtid,
Jag älskar postens och tavlor, men har på tok för många där hemma redan! 😂
nouw.com/minframtid
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
De gör jag med!! 😃 Ja de blir nog lätt så.. hehe 😉 😘
nouw.com/nikolinapettersson