Ny bil och nutellapizza -

Min vardag

Igår fick vi skjuts upp till Göteborg av Henriks pappa så vi kunde hämta vår nya bil, äntligen!!

När vi väl kom hem igen så åkte vi ut till stallet, hämtade upp min syster och hennes pojkvän sen åkte vi vidare och spelade minigolf, sen, lite senare gick vi ner i stan och åt middag. Supermysigt och gott, avslutade även dagen med att smaka en nutellapizza hehe.
De blev en väldigt väldigt lång dag men väldigt trevligt.

I måndags var jag förresten hos en ny psykolog, de gick okej, hon kändes ändå okej och konstaterade hur djupt deprimerad jag är och hur mycket ångest jag konstant lever med,(vilket jag själv redan visste och vet så väl) men antagligen kommer jag inte gå där då jag endast skulle få gå där 6 gånger?! 6 samtal hos en psykolog känns, enligt mig, väldigt väldigt lite.. Börjar bli så jävla trött på detta, hur jävla svårt ska de vara att få rätt hjälp någon jävla gång???

Och till er som frågat hur jag mår, jag mår fortfarande inte bra, inte ens bättre tyvärr, de är ett helvete och jag blir bara mer och mer trött på mig själv för att jag mår såhär, jag håller verkligen på att gå under men jag försöker hålla min mask uppe även fast jag bryter ihop minst en gång om dagen när igen ser.. och de är otroligt jobbigt när ens närmsta verkligen inte förstår hur otroligt dåligt man faktiskt mår och man verkligen märker att dem blir besvikna på en för att man inte orkar vissa saker...

Jag har knappt sovit en blund inatt och den lilla stunden jag lyckades sova drömde jag att jag blev jagad av ormar.. uääk, jag är verkligen SÅ trött.... Nej nu måste jag verkligen byta om och gå bort till äs-enheten och efter de måste jag hämta ut/köpa massa mediciner, såå roliga saker att lägga massa pengar på.. orkar inte..

  • Min vardag
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Fortsätt kämpa, du är så stark och fin! :*
nouw.com/belliblonkan
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
jag gör så gott jag kan, bamsekram till dig finaste 😘🌺
nouw.com/nikolinapettersson
Camilla
,
Det måste vara riktigt tufft att stå där själv när du mår så dåöigt. Det är skrämmande att det ska behöva vara så! Att du inte får någon hjälp. Jag vet att du fixar det denna gång. Du är otroligt stark i dig själv. Det är bra här på Capio men otroligt tufft. Man går emot ätstörningen helt och gör precis tvärtom. Äter sex gånger om dagen och av allt. Jag blir nog här 10-14 veckor för att sen gå på Dala ABC. Vi har inte planerar om det än. Man ska upp 1-1,5 kg/ vecka. Det könns som en stor press och stress men samtidigt behöver jag gå upp, så varför dra ut på det? Kramar i massor ❤️