När man inte får äta -

Psykisk ohälsa

Ni vet, eller vad fan vet jag, men någon kanske känner igen sig, när man sitter på en restaurang med sällskap och flera ur sällskapet skrapar rent sina tallrikar för de tyckte maten var så god och man själv får bara äta 5 tuggor för ens röst i huvudet.. Eller när man sitter hemma runt middagsbordet och de andra äter en middag som luktar gudomligt gott, men man själv säger att man redan ätit fast man egentligen inte har de, man ljuger, för de är de rösten säger åt en att göra. Man har ingen makt själv, man gör som den säger för att minska ångesten. För om man inte gör de, fy fan vilket helvete man får handskas med, ångesten äter på riktigt upp en och allt i huvudet får en att bara vilja försvinna..

Och herregud vad många gånger jag personligen har tackat nej till efterrätt med en bortförklaring som "jag är mätt", "jag har ont i magen" eller något liknande, sen suttit bredvid alla andra som ätit de jag själv velat äta, samtidigt som anorexin klappar mig på axen och tycker att jag gjorde rätt beslut, alltså att inte äta, för varför ska jag äta massa onödigt, onyttigt och skit, jag som redan är så tjock.
En dag, en fucking jävla dag, ska jag fan klara av att peka fingret emot anorexin och göra de JAG vill, en dag ska jag vara så stark, men just nu hör jag och anorexin ihop, jag vet inte vem jag är utan den, vi är ett, vi hör ihop...

Gillar

Kommentarer

LKA
LKA,
du får äta vad du vill, ge ångesten en smäll i ansiktet. trottsa den och gå emot den
nouw.com/lka
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Hade de vart så lätt hade jag gjort de, men jag är för svag, tyvärr.
nouw.com/nikolinapettersson