Min helg och min dag -

Min vardag, outfits

Kort sammanfattning av min helg: Helt fantastisk! I fredags fotades jag lite av min fina vän Lisa, när Henrik kom hem från jobbet gick vi ut och njöt av solen i flera timmar, vi gick sedan vidare till en uteservering och slutade senare på en annan uteservering med trevligt folk.
Hela lördagen låg jag/vi bakis, jag blir sällan bakis men i lördags, herregud så dåligt jag mådde.. men så värt de eftersom fredagen verkligen var helt perfekt. Gårdagen spenderade vi på stranden, åt lunch och mellanmål på stranden och hade de helt fantastiskt. Jag fick dock en tagg i min häl så håller mina tummar för att den inte ska vara giftig.. har helt sjukt ont... Jag hade iaf en helt perfekt helg med min favoritperson.

Idag åkte jag med Lisa till hbg, väla en sväng då hon skulle göra lite ärenden där och gärna ville ha sällskap, jätte trevligt som alltid och även jag fick med mig lite saker hem, några inredningsdetaljer. Senare på em åkte jag med mamma till stallet och red, älskar verkligen att rida min lilla ponny men idag var han heeelt galen och allmänt jobbig.. lilla idiot ponnyn... haha.

Jag fick hem denna jacka förra veckan, den är helt perfekt att ha på sig när man går morgon- och kvällspromenader med Oscar just nu, tunt material och väldigt skön! Ni hittar jackan HÄÄÄR

~ Sista delen av inlägget är ett samarbete ~

Gillar