Min helg -

Min vardag, Bilder

I fredags åkte vi och köpte kyckling och kebbabtallrik sen körde vi ner till ån och satte oss och åt lunch. Kvällen blev lugn och lite bokläsning för mig, de tar lång tid att ta sig igenom denna bok men den är otroligt bra och jag lär mig nya saker hela tiden, men även fast jag lär mig dem och verkligen förstår det som är rätt är det svårt att ändra på beteenden man haft i 10 år, men jag vet verkligen att det går, bara man vill och jobbar med det heeela tiden, jag är uppmärksam och jag lär mig, det blir ju bättre även fast de inte går snabbt och även fast de inte alltid blir rätt, för det är svårt..

Igår, lördags, så åkte vi till lager 157 och kollade lite kläder, på eftermiddagen åkte vi till ett ställe och lekte lite med Oscar och lite senare kom Henriks bror och sambo över till oss, sen gick vi ut och åt mat och sen vidare till bowlingen där vi mötte upp en till kompis och spelade shuffleboard, jag och Sandra körde emot killarna och vann överlägset, inte för att skryta men vi är faktiskt rätt duktiga på de där, även fast de även handlar om tur hahah. När vi spelat färdigt gick vi vidare och tog en cider/öl och pratade i några timmar, måste verkligen säga att jag är glad att H's bror har en otroligt fin och klok sambo. Vi pratade lite om det här med vad som är NORMALT eller BRA eller PERFEKT osv, och den diskussionen kan nog hålla på i evigheter och jag undrar verkligen VEM det är som bestämmer detta? Jag förstår att de är samhället och samhällets alla jävla normer... Men vem bestämmer detta i ditt liv? Finns det någon du anser är perfekt och varför är den det? Är det för dennes yttre eller för hur den personen är?

Idag har vi haft en lugn dag, H sov till 12, men eftersom solen lyste och de var varmt så åkte vi sen upp till donken, handlade mat och åkte till en gräsplätt där vi satte oss och åt lunch och lekte med Oscar, min lilla bästis. Väldigt mysigt och skönt, jag andas och njuter verkligen så mycket av alla fina ögonblick just nu och jag är så tacksam att jag verkligen lärt mig det, i perioder är det riktigt tufft men de går att ta sig igenom det. Annars har jag tagit en promenad och de slår bara ut fler och fler blommor här nere och jag älskar det, jag älskar även citatet på sista bilden eftersom det är så jäkla sant och förutom det är jag otroligt trött och har haft konstant huvudvärk i flera dagar då jag försöker bli av med mitt koffeinberoende, jag dricker inte kaffe nej men de har blivit minst en nocco om dagen vilket har gjort att jag tydligen blivit beroende.. Jag hoppas på att huvudvärken ger med sig snart... Ikväll ska vi köpa godis, kolla serie, lite mello och bara mysa, kort och gott så har de vart en helg med mycket känslor men ändå väldigt fin och bra, ett bra sätt att ladda upp inför denna kommande veckan som även innebär ännu ett till tandläkarbesök för min del..

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Du är så klok!
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men tack snälla 😊
nouw.com/nikolinapettersson
Angelica
,
Vad läser du för bok? 😊 låter som en bok som jag skulle vilja läsa
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Den heter, "vem är det som bestämmer i ditt liv" 😊 otroligt bra och lärorik bok så jag tipsar varmt om den! 😊
nouw.com/nikolinapettersson
Anonym
,
Är de inte lite fel eller väldigt lätt för dig, som ser ut som samhällets normer vill, tycka att man inte ska bry sig så mycket om samhällets inflytande?
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Förstår din tanke, absolut, men enligt mig passar jag inte in i samhällets normer men framförallt vill jag inte de och bryr mig inte ett dugg längre, hela tiden innan, tills typ nu, har jag velat de, men idag bryr jag mig faktiskt inte ett dugg
nouw.com/nikolinapettersson