Min fantastiska helg -

Min vardag, Bilder

Vet inte vart jag ska börja men min helg har verkligen vart helt fantastisk.

I lördags checkade vi in på hotell för en natt på hotell, med god middag och spa.

Riktigt riktig god middag

Vaknade upp på söndagen med fina paket i sängen och...

...frukost på rummet, riktigt skönt och lyxigt!
Innan lunch packade vi ihop oss och åkte iväg till...

...haaaavet! Klarblå himmel, klarblått vatten och bara en riktigt fin dag, en sommardag i april!

Efter en stund vid havet åkte vi vidare och handlade en plockmats lunch och satte oss ute på ett naturreservat och njöt av värmen, vi hittade även den nya noccon, väldigt söt, men god! Efter lunchen åkte vi hem och bytte om och åkte sen vidare till..

...tennisplanen, alltså.. de var faktiskt, tro de eller ej, nästan FÖR varm för att springa runt och spela tennis, svettades trotts den lätta klädseln så efter ca 1h åkte vi vidare till min mamma för att sola innan vi skulle äta middag med henne.

Alltså fattar ni, 18 grader den 8 april, riktigt lyxigt att få en riktig sommardag på ens födelsedag! Fick en riktigt god middag ute hos mamma och så skönt att kunna vara ute hela dagen, äta ute på kvällen utan att frysa!

När vi kom hem drog jag ut på en löprunda, ett skönt och bra avslut på en helt perfekt dag, de blev en väldigt effektiv dag men vi tog verkligen vara på dagen och de fantastiska sommarvädret, min 25 års dag blev en dag jag kan leva länge på! Önskar att alla helger kunde vara såhär, haha..

Så otroligt tacksam till alla som gjorde min födelsedag så bra och fin, och tack för alla grattishälsningar, de värmer massor!

Gillar