Min dröm om ett sommarhus -

Tips

Som många av er vet så bodde jag i Dalarna innan jag flyttade till skåne för 3,5 år sedan, helt galet att de redan gått 3,5 år, iallafall, jag är uppväxt i dalarna och jag gillar verkligen att åka upp dit ibland för att träffa de vänner jag har kvar där uppe och för att bara komma ifrån vardagen här ibland. Idag har jag fint nog oftast möjlighet att låna en lite stuga när jag vill åka upp och hälsa på vilket verkligen är guldvärt men när jag blir äldre skulle jag vilja ha ett fritidshus där uppe så man kan åka upp både på sommaren och vintern, precis när de passar en själv och även ha sitt egna ställe.
Om man hittar en bra tomt skulle jag absolut vilja ha fritidshuset vid en sjö helst i en skog eller ändå väldigt nära till något utav de då den naturen verkligen ger en ett skönt lugn. Egentligen skulle jag vilja bo i ett hus vid havet här nere eller på en plats där man verkligen känner ett lugn men att ha ett fritidshus i Dalarna med samma lugn hade vart en dröm. Sen är detta något jag vill NU och kanske inte om 10 år, de vet man aldrig.

Men hade de vart nu jag skulle köpa ett fritidshus och hittat den perfekta tomten hade jag absolut valt ett Attefallshus, de är även dem jag skriver inlägget tillsammans med, dem har permanenta småhus som man kan bo i året runt vilket ju skulle vara perfekt för mig eftersom jag som sagt skulle vilja kunna vara där när som helst på året när det passar.
Detta nyckelfärdiga attefallshus föll mig verkligen helt i smaken då de ser otroligt mysigt och fint ut och jag älskar sovloft, men dem har flera olika variationer på hus och bra planlösningar i husen.

Om någon av er drömmer om ett fritidshus eller har planer på att köpa ett tipsar jag verkligen er om denna hemsida då den verkligen har ALLT.

  • Postad i: Tips

Gillar

Kommentarer

Raiste
Raiste,
Magisk! 🥰✨
nouw.com/raiste
Ida,
Har länge tänkt att jag skulle vilja bo i ett attefallshus på en vacker tomt 😊 Finns sååå många fina småhus!
onlyonewaytogo.blogg.se
amandalarssons
amandalarssons,
Åh vilken dröm! Så mysigt 😍
nouw.com/amandalarssons
Malin
,
Men åh vilket bra tips, superfina hus!