#metoo Min kropp är MIN kropp -

texter

Jag tror inte någon har missat hashtaggen #metoo som cirkulerar överallt på socialamedier, de är HEMSKT att så gott som varje kvinna har vart med om någonting som går under den taggen.
Jag har funderat fram och tillbaka om jag skulle dela med mig av detta inlägget, av dessa händelser men kanske, kanske kan de hjälpa någon annan där ute som vart i samma situationer, vart med om liknande händelser osv.
Men till er som lätt påminns om de jobbiga ni själv vart med om av att läsa andras händelser, sluta läs här.

Jag har vart med om allt för många sådana här händelser, sexuella trakasserier, övergrepp och våldtäkter, de går inte ens att räkna på två händer, de har verkligen vart som vardagsmat för mig, och tillslut blev de något som blev "okej" för mig, då jag var så otroligt van vid de och visste att de inte skulle bli bättre även fast jag försökte säga ifrån mer, min kropp har kämpat emot många gånger utan att de har hjälpt så ibland har min kropp bara stängt av, som att saker och ting inte kunde bli värre, som att jag var glad så länge killen inte dödade mig, samtidigt som jag efteråt var så äcklad av mig själv, anklagade mig själv, skämdes och inte ville något annat än att dö...

Jag har försöka dela med mig av några av de sakerna jag vart med om, men som sagt, de finns mildare samt mycket värre saker jag vart med om men som jag inte orkar dela med mig utav då de är enormt jobbigt att gräva i allt detta men här nedan kan ni läsa om några olika saker jag försökt skriva ner som hänt mig under alla år, de händelserna jag tar upp här nedan samt alla andra sakerna jag vart med om påverkar mig än idag.

Det är allt för många killar som tagit makten över min kropp, jag har sagt att jag inte vill, jag har visat med hela kroppen att jag inte velat, jag har kämpat och försökt fly med ändå har killarna tvingat mig, tagit till våld för att göra saker med mig. I allt för många år har jag har känt att min kropp vart ett OBJEKT inte MIN kropp.

-----------------------------------------------------------------

För några år sedan jobbade jag på en nattklubb, VARJE kväll var de minst en kille som tog mig på rumpan när jag gick och plockade glas, var de något jag ville? Garanterat inte, jag berättade detta för min chef och en vakt på nattklubben var av dem sa att de var något man fick räkna med som tjej... - Ursäkta? - DE ÄR MIN KROPP, MIN KROPP RÖR MAN INTE UTAN MITT TILLSTÅND.

Jag har aldrig kunnat gå ut på krogen utan att någon lägger sina händer på min kropp, min rumpa, mellan benen, mina innerlår, mina bröst, innanför mina trosor, jag har sagt nej, jag har gått där ifrån, jag har slagit killar och jag har pratat med vakter om de, men dem gör inget och de är samma visa varje gång man går ut...

Jag har även blivit intryckt på en killtoa på krogen, killen ville att jag skulle suga av honom, jag sa nej och försökte ta mig ur hans grepp, jag ville inte ens gå in på toan med honom, INGEN människa i närheten reagerade på de motståndet jag gjorde, på något jävla vänster tog jag mig ut från toaletten tillslut... Men de var inte första eller sista gången jag blivit tvingad till att suga av en kille...

När jag bodde i karlstad skrev jag med två killar, jag gick hem till den enda, jag ville UMGÅS med killen, jag såg honom som en kompis och ville bara hänga men han hade något helt annat i tankarna, han försökte ta på mig medans jag tog bort hans hand och sa nej, han fortsatte försöka, sen stoppade han in ett finger i min mun, jag han inte hindra de då jag inte fattade vad som hände, han bad mig suga och slicka på de, drog de in och ut i min mun tills jag tillslut bet honom.. Jag tog min jacka och drog.
Den andra killen träffade jag en gång när han visade runt mig på universitetet sen bjöd jag hem honom en annan kväll, jag ville umgås, lära känna honom, men inte mer än så. Men han ville mer, vi satt och kollade på något på tv'n, han försökte ta på min kropp, jag sa nej och flyttade bort hans händer, han frågade varför, och jag sa att jag inte ville, hela den kvällen försökte han ta på mig, jag försökte få honom att gå hem och tillslut så gick han... Jag låg ensam kvar i sängen och undrade varför alla killar såg min kropp som ett objekt och inte MIG

Denna kvällen i k-stad var nog en av de jobbigaste där.... Jag hade haft kontakt med en kille som jag och min kompis träffade när vi var i turkiet, han hade vart uppe och hälsat på mig i dalarna, lika så jag hemma hos honom, han bodde ganska nära k-stad och en kväll hade han och hans kompis vart ute i k-stad, de hade ingen skjuts hem och frågade om dem fick sova hos mig, jag sa nej då jag för de första låg och sov, för de andra inte hade plats och för de tredje inte ville.
Tillslut övertalade han mig, dem skulle bara komma in till mig medans dem försökte få tag i sin skjuts, vi låg i sängen alla tre, killen jag träffat innan lägger min hand på hans kuk, jag tar bort min hand medan han lägger tillbaka den IGEN, jag fortsätter att ta bort min hand då jag inte vill röra honom där, han knäpper upp och börjar ta på sig själv, försöker ta dit min hand och tvingar mig att runka av honom, jag försöker ta bort min hand om och om igen och säger att jag inte vill, varav han håller min hand i hans hand medans han runkar sig... 1 minut efter han kommit ringer hans telefon och deras skjuts var på väg, dem packade ihop sig och gick..
Jag bäddade om, tvättade sängkläderna, duschade och försökte skrubba bort äckelkänslan på min kropp kl 4 på natten, jag kände mig otroligt äcklig, jag skämdes och jag undrade ännu en gång varför killar bara såg mig som ett objekt...

Jag minns den där midsommarnatten, jag minns hur full jag var, jag minns hur han puttade in mig i ett tält även fast jag gång på gång sa att jag inte ville, jag minns hur han skrattade bort de, jag minns hur han förde in sina fingrar i mig fast jag försökte ta bort dem gång på gång, jag minns hur min kropp tillslut stängde av, jag minns hur min kropp bara frös till is och huvudet tänkte "Nu händer de igen, så länge han inte dödar mig så överlever jag detta" Jag minns hur jag sprang där ifrån, hur tårarna rann längst mina kinder och jag minns hur tankarna att hoppa ut framför en bil blev starkare och starkare, jag orkade inte detta mer..

------------------------------------------------------------

Jag skulle kunna skriva så många fler tillfället, detta är bara ett fåtal av alla saker jag faktiskt vart med om men fler orkar jag inte gräva i och dela med av då jag vart med om allt för mycket och de är fortfarande jobbigt för mig....

men ett "komihåg" till er alla, DIN kropp är DIN kropp, hur den än ser ut, ingen har någon jävla rätt att ta på din kropp om inte du vill de, din kropp är inget jävla OBJEKT som allt för många tror.. DE ÄR BARA DU SOM SKA HA MAKTEN ÖVER DIN KROPP!

  • texter

Gillar

Kommentarer

iidajjohansson
iidajjohansson,
Ett sånt inlägg.. TUSEN hjärtan <3
nouw.com/iidajjohansson
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Massa kärlek ❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
tinagrotander
tinagrotander,
älskade hjärtat.. ❤️
nouw.com/tinagrotander
Naatly
Naatly,
Usch de är så jävla vidrigt 😓 all kärlek till dig ❤️❤️
nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
unia
unia,
Såna monster det lever omkring oss. En massa kramar till dig!
nouw.com/unia
nikolinapettersson
nikolinapettersson,