mår illa av att se tillbaka -

Psykisk ohälsa, Anorexia

(Kolla inte bilderna i detta inlägg om ni lätt blir triggade!!!)

Även fast jag mår väldigt väldigt dåligt fortfarande och även fast jag har mer självhat emot mig själv nu än i våras så kommer jag aldrig välja anorexins väg igen, aldrig, jag mår verkligen ILLA av att se bilderna från den värsta tiden.. Anorexin kommer nog alltid finnas i mitt liv, den kommer nog alltid finnas på min axel och försöka få luft av mig men fan, aldrig ska jag ge den syre igen, jag ska aldrig ner i helvetet igen, aldrig, sen tror jag tyvärr att jag alltid kommer ha anorexin med mig men skillnaden är att jag inte kommer agera på sjukdomens röst, den kommer finnas där men jag kommer lära mig att lyssna på mig själv. de är helt sjukt vad sjukdomen verkligen får en att göra, de är läskigt, de enda den vill är att döda en men de ser man verkligen inte själv när man är som sjukast...

Anorexin kommer alltid vara en del av mig, de har den vart i över 9 år men jag ska fan aldrig ge den syre igen för de hjälper ingenting alls utan bara dödar en..


Jag har inte alls de där omtalade tightgapet mellan mina ben längre men min kropp mår betydligt mycket bättre och den har energi till att göra saker igen, vilket är så jävla mycket viktigare!!!

Gillar

Kommentarer

mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Du är så stark fina Nikolina! ❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
De är verkligen du med Sofia!!! ❤
nouw.com/nikolinapettersson
alvaoberg
alvaoberg,
kloka ord! Fortsätt kriga, du är en vinnare ❤️❤️
nouw.com/alvaoberg
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Fina du! Stora kramar ❤❤
nouw.com/nikolinapettersson