lördagsnatten -

Bilder, Min vardag

Hade en hel grym kväll igår, tillät mig slappna av och bara vara och dansa vilket jag verkligen behövde. Lite för mke alkohol för min kropp, eller de känns verkligen i den att de bara är massa gift för den... Kvällen slutade lite kaos men så blir de nästan alltid tyvärr. Har vart vaken sen 5 imorse så har nog sovit max 2h, kan verkligen inte sova på natten när jag festat men får hoppas på att jag kan sova mer inatt. Förövrigt gillar jag folk som kan se igenom mig och min fasad men jag blir alltid lika förvånad haha. En person igår frågade mig den klassiska frågan "hur mår du?" Och jag svarar på automatik "bra" och personen verkligen kollar på mig och frågar "är de verkligen de?" Jag bet ihop.

Förövrigt, tänk vad skönt de vore om saker man bara tänker kunde skrivas ner, automatiskt lixom, för de finns så mycket jag tänker som jag önskar att jag skrivit ner men de glöms istället bort ett tag efter man tänkt de..

Har legat i soffan hela morgonen sen jag vaknade och kollade precis på michaela forni på nyhetsmorgon, hon är verkligen sjukt grym och klok, längtar tills jag får hem hennes bok. Nej nu ska jag nog ställa mig och laga en ordentlig frukost till mig och min pojkvän och väcka honom... börjar bli väldigt tråkigt att vara vaken själv nu..

 på riktigt!! Ser ni hur mycke gott emmely hade dukat fram?! 

haha skrattar såååå åt de fyra sista bilderna ungefär 1 av 15 bilder kunde alla vara seriösa på och de blev sista bilden, haha, riktigt underbara tjejer de där!!

Gillar

Kommentarer

fanniesalomonsson
fanniesalomonsson,
Härligt det ser ut!
nouw.com/fanniesalomonsson
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla de var de verkligen 😃
nouw.com/nikolinapettersson
louisewieweg
louisewieweg,
Just nu har du chans att vinna ett super snyggt armband från deewatch.se. Gå in på min blogg för att få följande instruktioner! 😊
nouw.com/louisewieweg
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Super snyggt men inget i min smak, tack iaf 😊
nouw.com/nikolinapettersson