Ljusfesten Ängelholm -

Bilder, Min vardag

Här om dagen var jag ut till vårvägen och hälsade på min mormor och min kusin med familj, riktigt mysigt att få träffa dom en sväng, helt underbart söta och glada barn.
Igår började jag dagen med att fixat massa hemma, jag städade ordentligt i lägenheten och sen tvättade vi massor när henke kom hem från jobbet, SÅ skönt när sånt är gjort och idag kan man ta de lugnt med gott samvete haha.
På em började Ljusfesten här i Ängelholm, jag och henke träffade upp hans bror Sebastian och hans flickvän sen även hans andra bror och de blev en väldigt trevlig eftermiddag med dem vid ån förutom när himlen öppnade sig och regnet öste ner över oss haha. Emot kvällen träffade vi upp henriks kompisar och Lina och Carro kom även förbi en sväng vilket jag tycker var sjukt kul. Vi såg raketerna vid ån och senare på kvällen satte vi oss på en av barerna här. De var kul för mig att se lite hur den omtalade ljusfesten är, drakbåtsrejs, artister på flytscenen, upplysta båtar och mycket annat och ett avslut med raketer. De var väldigt fint och mysigt men lite för mycket folk för min smak haha.

Gillar

Kommentarer