Livet formar oss alla på olika sätt -

Psykisk ohälsa, texter

Men han slog ju ihjäl mitt inre mig? han dödade allt jag var, mitt liv, han dömde mig till livstids fängelse genom att slita sönder min kropp, ta makten över MIN kropp ifrån mig och förnedra mig, och han fick inget straff alls. borde han inte straffas för det han har gjort emot mig..
det är nog som hon säger, att de är väldigt svårt och tufft för mig att ta mig igenom detta eftersom jag levt med de och utefter de i så många år, de var en person som verkade så snäll och godhjärtad men vände så tvärt och behandlade mig så pass illa, och eftersom de hänt mer än en gång blev de något som verkade vara okej, acceptabelt.. folk är jävligt bra på att köra över en.
det jag har varit med om har format mig väldigt mycket som person, något jag just nu försöker forma om till de bästa, samtidigt förstår jag nu andra personer mer och mer, alla ser saker på olika sätt, beter sig på olika sätt, tänker och tycker olika för alla människor har olika erfarenheter om olika saker, för alla har varit med om olika saker, olika trauman som formar dem och deras beteende, de är mänskligt och man ska aaaaldrig döma andra. Människor är rätt fascinerande enligt mig och livet formar verkligen oss alla på olika sätt.

Gillar

Kommentarer