let it go -

jag vet att jag kommer få många tuffa bakslag, för allt positivt jag skriver känns verkligen olika från dag till dag, timme för timme, de handlar egentligen bara om minuter och sekunder, jag kan ha menat detta positiva som står här under för 1 minut sedan, men nu, nu vill jag bara försvinna igen..
Men ja, jag har ändå tagit mig hit, så då tror jag att jag även borde lyckas ta mig ur dena äckliga sjuka sjukdom.
Jag kommer verkligen försöka fortsätta att kämpa och jobba med mig själv, jobba för att kunna stå upp för mig själv, vara mig själv, att kunna lita på mig själv och andra människor igen, kunna tro på ord och bearbeta allt som hänt mig, hitta tillbaka till den jag iaf försökt vara de senaste åren, å lyckas bättre denna gång utan all ångest å panik hela tiden.

Men tänk om jag aldrig kommer le på riktigt igen, tänk om jag inte kommer kunna vara jag, kommer kunna slappna av bland andra människor, eller bara själv, när ja tex ska sova eller bara kolla film, eller kunna släppa alla hemska tankarna utan mina starka piller.. att komma ur all ångest å panik jag känner varje dag, varje minut.., värdelösheten, hopplösheten, känslan av att inget känns meningsfullt.. finns så mycket jag kan skriva, herregud..
Men se, redan nu kom ett bakslag om de jag skrivit, haha så ja, jag vet att jag kommer få ta jävligt många tuffa bakslag, och jag vet att de kommer ta tid att ta sig ur detta, alla mina jävla tankar, jag måste iaf förminska dom, och jag vet att jag ofta kommer tveka på allt, på mig, tveka på mina vänner, tveka på alla de som säger sig bry sig å älska mig, tveka på att de går att ta sig ur detta. på riktigt. men ja, de får ta tid, de får ta år om de nu är de som krävs. kan ju ändå avsluta med något positivt nu, så som att solen just nu ger mig trotts allt lite glädje å värme. tur vi går emot sommaren å bara att hoppas att våren håller i sig nu.

som min psykolog sa "att du lyckats ta dig hit och hållit allt detta sjuka, hemska inom dig under en sån lång tid är imponerande, de är starkt, du är verkligen envis, och om du kunnat göra de, så kommer du kunna ta dig ur detta med hjälp" jag tror å litar på henne. de gör jag faktiskt. för hon om någon borde veta vad hon pratar om.

Gillar

Kommentarer