Låt aldrig någon trampa på dig -

texter

Se aldrig ner på dig själv, låt aldrig andra behandla dig så illa att du börjar se ner på dig själv, umgås inte med folk som ser ner på dig, lättare sagt än gjort, helt klart men tillåt inte dina vänner eller din partner att trycka ner dig. Aldrig. Ingen har rätten att göra så, aldrig någonsin. Var inte med andra som får dig att vara någon du inte vill vara, någon som får dig att sluta vara den bästa versionen av dig, någon som gör att du tappar din självrespekt.. Låt dig själv må bra, vara bra och vara dig själv. tappa aldrig bort dig själv. var rädd om dig själv.

gör inte som jag själv har gjort emot mig själv de senaste åren, gör inte de, snälla. ingen förtjänar de. Acceptera inte att andra trycker ner er. Gör aldrig de.

Var inte med folk som inte ser hur fantastisk du är. Bryt dig ur relationer som inte gör dig glad och lycklig. Du är värdefull, alla är värdefulla. Försök sug åt allt positivt folk säger om eller till dig och försök att stöta bort de negativa, kanske ta åt dig av de du kan göra något åt, men de får aldrig sänka dig, aldrig. Vet att de låter mycket enklare än vad de är, och de är SÅ mycket lättare att säga de till andra än att göra de själv.. I know..
Men t
vivla aldrig på dig själv, be dina vänner om hjälp innan de e försent, ge aldrig dig själv skulden och låt aldrig någon ge dig skulden för något som du inte har gjort, något som något annan gjort som är fel/olagligt. Prata med andra om de, be om hjälp. De är aldrig svagt att be om hjälp, DE är starkt.

De tog mig fem år att inse att de jag blivit utsatt för och varit med om har varit så fel och hemskt och hur mycket de påverkat mig på så sjukt många olika sätt..
​fem jävla år (och några till år tyvärr) har jag hatat mig själv så grovt och lagt skulden på mig själv för de var ju de han den första gjorde, la all skuld på mig och
klart som fan jag tog åt mig och trodde honom, vågade inget annat, skämdes ju redan över de som hänt som en liten idiot, lilla blonda jag som redan innan händelsen hade noll självrespekt eftersom mina dåvarande närmsta vännerna hade gått bakom min rygg, mobbat mig och lämnat mig på olika sätt.. Efter händelsen har har jag tagit åt av allt negativt och anklagat mig själv för allt som hände och trott att jag inte var något värd, jag har hatat mig själv något enormt och sett ner på mig själv och ansett att jag inte förtjänar att må bra och inte leva..

Men en sak till, tryck aldrig ner en person på något sätt, tvinga dig inte in på någon, gå aldrig för nära inpå en annan människa och tycker du något illa om något, tänk de för dig själv, för varför behöver du säga de? nej de är oftast bara så onödigt, man växer inte i sig själv igenom att sänka andra. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

  • texter
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer