långhelg -

"kort" upd om denna långhelg, i torsdags åkte jag å mamma ner till oscarshamn sen vidare till jönköping och hem igen, på en dag, lång dag i bilen kan jag lova, men träffa ett fint hjärta, haha. lycka till med att tolka de rätt säger jag bara.
fredagen vart lugn, eller ja, tills utgången iaf haha.
i lördags gick jag upp tidigt för att åka till insjön å hjälpa till på tävlingarna där. tur man har så härliga klubbkamrater så man får skratta igenom nästan hela dagen, stor eloge till er alltså. kom hem runt sju och åkte igen kvart över för att åka till rvik å äta middag med tre härliga personer. ingen lugn stund där kan jag lova. sen blev de ju en oplanerad utgång på de också... inge bra att ha en hel tävlingshelg på ens ridklubb samtidigt som de är marknadhelg, typ roligaste helgen att gå ut här uppe när man har kompisar längre ner i landet som kommer upp just då.
Igår, söndag, skulle jag iaf starta min första hopptävling efter ca 3 års uppehåll med hoppning, för både mig och hästen.. och snacka om att jag inte hade några tävlingsnerver kvar.. fy faaan vad nervös jag var.. tur att de inte var så högt iaf så jag å gammelmannen lyckades kravla oss över hindrerna, och den andra klassen, satan vad fint de faktiskt gick, såg alla avstånd, förutom till sista hindret som vi kom sååå fel emot, men som han kravlade sig över iaf. fina fina gamla tjockis hästen! SÅÅÅ Jävla kul att tävla igen iaf, och att hoppa, även fast inte tanden är en sådan häst jag tycker om att rida och hoppa egentligen, så stor omständighet för även mig. men fy fan vad jag älskar de. men kan lova att min kropp var helt död sen.. blev sådär livrädd för min kropp igen.. men vet att jag får skylla mig själv, två kvällar med alkohol, dagar som jag haft fullt upp på, två nätter med max 3h sömn och allt för lite mat, skakade som ett asplöv hela söndagen å mådde allmänt kasst.. men tackar öven alla fina personer jag har i min omgivning som hjälper mig att orka. och framförallt mina föräldrar som ställt upp så sjukt mycket för mig denna helg. världens bästa som gjorde denna grymma helg möjlig för mig. obeskrivlig lycka och många riktigt jävla bra personer. kommer dock sakna våra götene vänner som satt fina spår i en efter denna helg haha.

Gillar

Kommentarer