Läkarsamtal och tvättdag -

Min vardag, Hästar

Läkarsamtalet igår gick okej, äntligen har dem sjukskrivet mig några månader framåt så jag slipper den stressen i några veckor innan läkarintyget går ut varje månad... Annars sas de inte så mycket, jag ska få hämta ut och börja dricka näringsdrycker igen och sen ska jag gå till äs-enheten här i äholm en gång varannan vecka tills jag får tiden till Lund. De känns dock otroligt segt och onödigt att gå här i äholm då de verkligen inte ger mig någonting alls.

Jag har haft en helvetes huvudvärk de senaste dagarna men idag har jag iallafall tvättat och städat ordentligt i hela lägenheten, så skönt när de är gjort, jag har även slängt 4 blommor som jag lyckats ta dö på, skickat ett paket och tagit en långpromenad med Oscar. När jag äntligen tvättat färdig så bytte jag om och åkte med mamma till stallet och red en galet pigg ponny som inte gick att arbeta ordentligt haha. De är skönt att komma ut till stallet en sväng iallafall och bara vara även fast min lilla ponny är halvt omöjlig att rida just nu haha. Min fina pojkvän kom och hämtade mig i stallet som en lite suprice då han ändå var i närheten, världens bästa. sen har vi bara lagat mat och nu intagit soffläge.

Gillar

Kommentarer

edgrencharlie
edgrencharlie,
Hej!! Fin blogg du har <3 Kolla jättegärna in min blogg också, det hade varit supergulligt 😊 Kram
nouw.com/edgrencharlie
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla fina du, de har du med!! 😊 Kram!
nouw.com/nikolinapettersson
Li
,
Får man fråga vad för vård äholm erbjuder och varför den inte ger dig något?
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Självklart får du fråga, du kan läsa i inlägget här: http://nikolinapettersson.se/erfarenheten-av-sjukvarden-fran-forra-ar-28361315
Vad dem sagt och hur dem behandlat mig så kanske du förstår varför jag känner så, dock står inte allt i inlägget men känner inte för att dela med mig av mer detaljer.
nouw.com/nikolinapettersson