läkarbesök -

Min vardag, texter

Idag träffade jag en ny person inom sjukvården och de är bland de värsta och jobbigaste jag vet pga alla dåliga erfarenheter jag fått under dessa år.. Ångesten, paniken och oron igår kväll, hela natten och morgonen innan jag kom dit var extrem, kändes ibland som att mitt huvud och min kropp skulle sprängas. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till och jag sov knappt någonting inatt så känner mig mer död än levande idag... Han jag träffade var iallafall väldigt trevlig och klok,  eller hur man nu ska yttra sig... Men vi får se hur de blir med allt i framtiden, jag ska iallafall träffa honom igen om någon månad och en annan tjej på torsdag, en tjej jag träffade några gånger innan de vart semestertider. 

Vi tog hem hästarna till stallet igen igår, gick i regn i över en timme.. men nu är dom iallafall hemma igen så jag ska börja rida lite smått igen nu i veckan. Tjohooo. Idag har jag dock så ont i min rygg så jag knappt kan röra mig eller lyfta armarna utan att vilja skrika rakt ut av smärta...
​Nej nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på att min älskling slutar jobbet sen ska jag försöka att inte tänka så mycket och bara njuta av min älsklings sällskap och att vi har 5 månader tillsammans idag, mitt hjärta, min bästa.

Gillar

Kommentarer

lisawahlander
lisawahlander,