komplimanger -

texter

De finns extremt många saker jag verkligen inte förstår mig på och detta är några få av dem..
Jag förstår mig verkligen inte på killar som tutar och glor som fan på en när de kör förbi när man är ute och går eller bara på stan, jag förstår mig inte på killar som försöker tafsa hejdlöst på en på krogen, jag förstår mig inte på killar som spontant, utifrån inget kan skicka en bild på sin kuk..

Jag har ifrågasatt en kille som gjort en av dessa saker och svaret jag fick var "ta de som en komplimang" seriöst?! De gäller säkerligen inte alla sakerna jag nämnt men seriöst, en komplimang?!
Snälla, stanna och säg att jag är fin istället, prata med mig på krogen istället för att ta på min kropp eller acceptera när jag dansar ifrån dig för jag inte vill ha ditt könsorgan i min rumpa, säg eller skriv att jag är vacker,. ge mig en riktig komplimang. Skrik inte efter mig, tafsa inte på mig, tuta inte efter mig, skicka inte bilder till mig som jag verkligen inte vill ha. Behandla mig med respekt, behandla mig och alla andra tjejer precis som du vill att andra killar/män ska behandla kvinnorna i din omgivning eller som du vill att din kanske framtida dotter ska bli behandlad. 

  • texter
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Det är så jävla sjukt med såna där beteenden. Vem fan tar något så kränkande som en komplimang? Usch!
nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Instämmer helt!!! Och precis, de förstår jag verkligen inte, de är ju verkligen så kränkande och de är så jävla synd att få killar fattar de.. usch ja!
nouw.com/nikolinapettersson
seagullcrying
seagullcrying,
Ett tips är att får du en dickpic som förövrigt är vidrigt att få, på ex snap. Printa den och lägg sedan upp den på mystory eller skicka tillbaka den till killen, han borde ta de som en komplimang 😂
nouw.com/seagullcrying
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
De ska jag garanterat göra nästa gång de händer 😉 SÅ rätt!
nouw.com/nikolinapettersson