KOM IHÅG ATT DU ÄR EN ÖVERLEVARE OCH INGET JÄVLA OFFER. -

Psykisk ohälsa, texter

Jag kommer nog aldrig förstå när folk säger att jag är stark, för vet ni, jag känner mig aldrig stark, visst att jag ler och skrattar utåt, men jag gråter ofta inombords för allt äter fortfarande upp mig inombords.. jag kan helhjärtat säga att min kille gör mig lycklig, för de gör han verkligen, han är de bästa som någonsin hänt mig och jag kommer nog aldrig förstå varför han stannar hos mig... Allt de jag blivit utsatt för, allt jag vart med om tidigare förstör mig tyvärr fortfarande, de förstör mycket i mitt liv då jag inte fått någon hjälp alls med de..
De är verkligen precis NU jag hade behövt en utomstående person, en psykolog som skulle kunna hjälpa mig med alla tankar, någon som skulle veta hur jag ska reda ut alla tankar och hjälpa mig att ta mig vidare... De var här jag föll sist, senaste gången jag verkligen försökte bli frisk, de var här jag gav upp då jag aldrig fick hjälpen dem på dala abc hade lovat mig, de var här sjukvården svek mig när jag behövde dem som mest.. Denna gången försöker jag vara starkare, jag försöker hoppas på att jag ska få hjälpen från sjukvården innan de är försent, jag försöker vara stark, jag försöker stå ut.. även fast mina tårar bara rinner när jag möter minsta lilla motgång och även fast jag står här utan läkare och fk som gör allt annat än hjälper till.. JAG ORKAR INTE...

Jävla ångest. Jävla övergrepp. Jävla konsekvenser. Jävla jag, Jävla, jävla, jävla skit på känslor.

Övergreppen är inte över. Det är inte över förrän jag klarat av att ta tillbaka hela mig.

mitt jävla förflutna....De jag bara vill kunna radera ur mitt liv, ur mitt huvud, ur min hjärna.. vet ni en sak, jag är fan inte stark någonstans, jag är nog bara bra på att få folk att tro de för just nu är jag sjukt svag psykiskt, jag bryter ihop hela tiden, för minsta lilla, jag hatar att vara ensam, jag blir rädd för mig själv då. Jag försöker samla kraft, kraft för att ta mig vidare, ta mig upp ut denna grop, jag hoppas jag kommer göra de bara jag står ut, jag måste hitta styrkan i mig själv igen..

~ Fotot till vänster är taget av LISA ~

Gillar