Kärlek till att resa -

Tips

Som många av er vet så har jag vart sjuk i anorexia i många år, jag åkte och skulle jobba i Florida när jag var 20 år, min första resa någonsin utomlands och jag drog iväg helt själv, där borta mådde jag långt ifrån bra, jag svimmade massor och åkte hem tidigare än jag tänkt pga mitt mående, därefter blev jag lite rädd för att resa, min ätstörning hindrade mig ifrån att resa, men efter resorna jag gjort med H och allt eftersom jag blivit friskare så har de verkligen växt en stor längtan i mig till att resa och se världen mer, platser jag aldrig sett och upptäcka nya platser, efter vår senaste resa förra året så märkte jag hur mycket bättre jag mår och hur kul de verkligen är att resa och se världen när man kan äta mat, orkar uppleva nya saker och verkligen njuta till fullo.

Idag vill jag resa mer, jag vill se världen och upptäcka nya platser. När jag äntligen börjat jobba igen så är planen att spara massa pengar och göra en längre resa, en resa genom flera länder med flera stopp på vägen, genom skytours multistop resor kan man planera och boka sin resa med sina olika stopp väldigt enkelt. Vi, jag och Henrik, brukar sitta på den hemsidan och fantisera om en drömresa som förhoppningsvis blir av en dag.
Resan vi har funderat mest på att göra börjar med att flyga från Köpenhamn till Sidney där vi skulle hyra en bil och roadtrippa på östkusten där de är väldigt fint och finns magiska stränder, vi har även tänkt att ta båtturer ut på olika öar, vi skulle köra hela vägen upp till Cairns där vi isåfall skulle ta flyget till Bali. På Bali hade vi spenderat två veckor där vi även skulle åka båtar ut till öarna runtomkring. Efter veckorna på Bali så har vi tänkt att ta flyget till Thailand, bo en natt i Bankok, sen även besöka Ko samui, Phi Phi Iland och även ta oss runt på andra magiska öar runt om.

Inlägget skriver jag tillsammans med skytours.se som är en hemsida som är perfekt för dig som vill resa jorden runt eller boka en längre resa med flera olika stopp på vägen. En perfekt hemsida för den som ska ut och resa och se världen.

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Alltså det är hemskt vad sjukdomen kan sätta stopp för så mycket och sina drömmar! Vill verkligen resa jag också, men det gäller att vara stabil först <3. KRAM
nouw.com/emmaengstrom
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja.. hatar sjukdomen.. den här förstört många resor och upplevelser för mig.. Men aldrig igen.. Vänta tills du mår bättre för då kommer du uppleva resorna på ett helt annat sätt.. 😘 var rädd om dig fina, kram ❤
nouw.com/nikolinapettersson
elinoreriksson
elinoreriksson,
Vilken bra hemsida! Den ska jag verkligen spara 😊
nouw.com/elinoreriksson
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
De tycker jag du ska, riktigt bra och smidig hemsida 😃
nouw.com/nikolinapettersson
IP: 82.99.3.229