Kärlek -

texter

Idag vill jag hylla några helt fantastiska personer i min närhet.

Först min pojkvän, herregud, vad har jag egentligen gjort för att förtjäna en sån fantastisk pojkvän? Han är mitt syre, min bästa vän, min andra halva och en person jag vill få ha i mitt liv för alltid. Henrik är den som räddar mig varje gång jag faller, han får mig att orka varje dag och han orkar för oss båda de dagarna jag inte orkar.. Han har och han får stå ut med så otroligt mycket, han är verkligen så otroligt stark och jag tror aldrig han kommer förstå all tacksamhet jag känner till honom för allt han alltid gör för mig och hur han alltid står ut med mig och stöttar mig i allt. Jag kan aldrig hålla min fasad uppe för honom, ibland börjar jag gråta så fort jag kommer innanför dörren och vet att han är hemma, för då känner jag mig trygg och jag vet att han kramar om mig och låter mig bryta ihop, hans famn slår allt.
Min kärlek till Henrik går verkligen inte att beskriva, han är min hjälte och den bästa jag vet.

Förlåt för alla kvällar, dagar, nätter jag förstört för dig..


sen min finaste mamma, hon är verkligen en person jag aldrig skulle klara mig utan, en person som räddat mig så många gånger och fått lov att se mig så otroligt dålig som ingen mamma någonsin borde behöva se sin dotter.. min mamma har fått stå ut med så otroligt mycket och hon är verkligen en av de starkaste kvinnorna jag vet, hon är min superhjälte som hjälper mig otroligt mycket mer än hon själv förstår varje dag.
jag har världens finaste mamma, påriktigt, och att se ens mamma gråta pga av en, gör ont, ända in i själen. men mamma, förlåt, förlåt för att jag stulit arbetstimmar av dig, på grund av klinik-, läkar- och psykologbesök. För att jag givit dig ångest av att träna för att fått ångest över att jag inte kunnat träna. För att jag snäser och fräser åt dig i tid och otid. För att jag fått dig att känna - inte tro, för du är smartare än så - att alltihop är ditt fel. För att jag fått dig att gråta av oro om kvällarna. För att jag fått dig att gråta över huvud taget. Förlåt för att jag varit frånvarande och tagit avstånd. För att jag inte varit mig själv den senaste tiden. För att jag blev din dotter. För jag gav upp. För att jag fick panik. För jag inte orkade känna mer. - mamma, du är en hjälte i mina ögon.


  • texter
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Så otroligt fint och ärligt inlägg. Skickar massor av styrkekramar till dig! <3
nouw.com/psykiskohalsablogg
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla fina du! Stora kramar till dig ❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
annakarlssons
annakarlssons,
så underbart 🌸 väldigt fint inlägg underbara du 💗
nouw.com/annakarlssons
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla finaste Anna ❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
lisawahlander
lisawahlander,
så fint skrivet av dig men glöm aldrig att oavsett om du "tar" tid av någon så kommer dom alltid att vilja ge dig den tiden oavsett vad det gäller ❤️ vi är många som bryr oss om dig ❤️
nouw.com/lisawahlander
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
De ska jag verkligen försöka komma ihåg ❤ tack snälla Lisa, dina ord värmer alltid massor ska du veta! ❤❤
nouw.com/nikolinapettersson