Kaotisk -

Hästar

..som min ponnys namn typ skulle bli med översättning haha. Men han är inte mycket kaotisk längre, bara ibland haha, min lilla stjärna, ponnyn som vi köpte som problem ponny som sen gått SM i både fälttävlan och ponnygalopp. Min kärlek till denna ponny är verkligen obeskrivlig och oändlig. Han är så jävla bra. Blir alltid varm i hjärtat när han kommer skrittandes eller travandes emot mig när jag kommer och ska hämta honom i hagen. Han gör alltid sitt bästa för mig, han ställer alltid upp och han ger mig alltid ett lugn i kroppen, så länge jag är med honom. Han betyder exakt lika mycket för mig idag som han gjorde för 10 år sedan, jag älskar honom precis lika mycket idag som jag gjorde då. Min stjärna, han kommer alltid vara hästen i mitt liv.

Hahahaha älskar bilden här över, den är från vår första fälttävlan och som ni ser och antagligen förstår, jag kunde inte få stopp på denna lilla ponnyn hahah.

Sista bilden är nytagen och jag är så sjukt glad att denna ponny är i mina händer igen och att han har vart de över ett år, även fast han såklart har världens bästa ägare och hade de bästa åren han någonsin kunde få med dom från vi sålde honom tills han flyttade tillbaka till mig, han är verkligen världens bästa

  • Hästar
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer