Just nu mår jag inte så bra -

Min vardag

Imorse var jag på vc, eller nästan iallafall haha, jag var iallafall på en återkoll efter en liten operation jag gjorde i höstas, de blev lite krångligt då jag tydligen skulle gjort återkollen i hbg men de meddelade de aldrig mig om, hur som helst, nu är de gjort och nu hoppas jag bara att provsvaren är bra när jag väl får tillbaka dem.

På vägen hem handlade jag och när jag kom hem ställde jag mig och gjorde en äppelpaj då min pojkvän igår sa att han ville ha de, jag har aldrig gjort en äppelpaj tidigare då jag själv inte är speciellt förtjust i de men Henrik verkade gilla den iallafall vilket är huvudsaken.

Efter lunch tittade solen fram och jag tog en liten löprunda, bara en kort, lätt sådan då jag äntligen blivit av med förkylningen, så otroligt skönt att äntligen få springa lite, de behövde verkligen mitt psyke, ÄLSKAR verkligen att jag orkar träna igen, inget slår att träna på ORK, jag ska försöka skriva ett inlägg mer om träningen en annan dag. På em åkte jag med mamma till stallet och red en sväng, väldigt skönt och mysigt och hade till och med sol under hela ridturen, otroligt skönt eftersom vädret lever loppan just nu haha.

Jag fick även ett samtal idag som gjorde mig lite chockad, halvt nervöst men ändå glad, sjukt att man ska känna de av de samtalet egentligen.. Men mina känslor sitter på utsidan av mig just nu, dem är helt ur balans, lika så mitt huvud, men jag antar att de är för att mitt huvud äntligen får energi till att tänka och reflektera över saker, sakna, känna mig ensam, älta saker men även försöka acceptera saker och gilla läget liksom, de blir nog bättre bara jag står ut och tar mig igenom de, hoppas jag, för annars vet jag inte vad jag gör.. min kropp har mycket att reparera, min kropp behöver tid och energi för att återhämta sig, de vet jag, de måste jag acceptera men jag orkar verkligen inte känna allt så stark och så mycket som jag gör just nu, jag orkar inte med mig själv, jag orkar inte med att jag reagerar på saker som jag gör just nu, saker jag egentligen inte vill reagera på ens.. fan, jag känner verkligen inte igen mig själv just nu och jag hatar de.... mitt liv känns så ostabilt just nu och jag är rädd.. livrädd för att dem som står mig närmast, ska tröttna, ge upp om mig när jag är och mår såhär... - just nu vill jag bara försvinna..

Fan vad djupt och personligt dehär inlägget blev nu, de var de verkligen inte tänkt när jag började skriva men så kan de bli ibland, just nu mår jag bara inte så bra så bäst att jag avrundar här.. bra jobbat av er som orka läsa hela texten..

Förövrigt TUSEN TACK för alla fina kommentarer i inlägget igår, blir alltid så otroligt glad och tacksam för era ord, herregud vad ni är fina, ni som orkar läsa mina inlägg och kommentera, shit vad ni är bra!


  • Min vardag
  • Nära Ängelholm

Gillar