Jag vill bli frisk -

Listor

I början av veckan blev jag nominerad av fina @carolinamikaela att göra denna listan, jag har tyvärr haft väldigt mycket i veckan men nu har jag äntligen lyckats skriva ihop mina svar även fast jag tycket de var väldigt svårt att svara på frågorna.. Och tråkig som jag är nominerar jag inte några vidare men ta gärna listan och svara på frågorna om ni vill.

Har du några smeknamn?
Svarade på denna fråga ganska nyligen i en annan lista, men ja jag har ett par smeknamn, nikkis, nikko, nikkopikko, nikkan, niklas, p-sson är några utav dom.

Har du några konstiga saker för dig som du brukar göra?
Haha jag vet faktiskt inte, de har jag garanterat men jag är nog väldigt omedveten om dem..
Men en sak är att jag inte kan äta med stor sked, glass, yoghurt, soppa, whatever, jag MÅSTE äta med liten sked och så äter jag alltid med besticken i fel hand även fast jag är högerhänt, jag har alltså gaffeln i högerhanden och kniven i vänster

Vilken sida av sängen sover du på?
Höger, om ni står framför sängen och kollar emot kuddarna så sover jag på höger sida, alltid, rör mig oftast inte en millimeter när jag sover heller haha..

Har du något som du ofta säger till andra att göra men aldrig gör själv?
Oj, ja tyvärr, tex, var rädd om/ta hand om dig, prioritera dig själv, var snäll emot dig själv. De finns nog många fler saker jag säger till andra men inte gör själv tyvärr.

Vad önskar du dig mest just nu?
Oj, finns mycket jag önskar mig just nu.. men de som står högst upp är att jag ska må bättre, vara friskare och kunna jobba och leva som andra..

Favoritfrukt?
Eh, jag är ingen fruktälskare men megagröna äpplen är goda, kiwi och olika meloner är också goda, även ananas.

Något du alltid har i kylen?
Eh, förutom bas saker som ketchup, smör osv så proviva, ägg, cola och näringsdrycker

Vad vill du bli när du blir stor?
Frisk? Nej de SKA jag bli! Men när jag var liten så ville jag bli modell men den tiden är nog förbi tyvärr, börjar ju bli gammal haha.. Så helt ärligt vet jag vet inte alls vad jag vill bli, vet inte om jag någonsin kommer komma fram till de heller, men psykologi är något jag tycker är väldigt intressant men gillar även att jobba med barn men advokat eller något hade nog också vart kul, haha jag vet inte.

  • Listor
  • Nära Helsingborg

Gillar