Jag minns -

texter, Psykisk ohälsa

​Alla vill kanske inte läsa allt detta, men varsågoda.

Jag minns den där sommaren jag och H var uppe i Leksand och jag fick ett samtal från akuten om att en närstående till mig där opererades akut, de går verkligen inte att beskriva hur rädd jag blev där och då..

Jag minns den där natten, den där kvällen vi hade druckit alkohol, jag hade däckat och vaknar av att en kille är i mig, att han kommer i mig... Den paniken går inte att beskriva.

Jag minns den där gången jag gick och handlade mat/godis med en kompis, vi hade inte träffats på länge och jag var bara så glad av att umgås med henne igen och sprudlade av glädje och hon undrade vad de var med mig och jag svara att jag bara var glad av att umgås med henne.

Jag minns alla gånger jag stått i duschen och skrubbat kroppen för att försöka få bort den där äckelkänslan.. De där gångerna andra har tagit makten över min kropp..

Jag minns när jag blev inlagd i Lund, jag minns efter första samtalet hur dem särade på mig och min pojkvän, jag fick inte ens säga hejdå på riktigt, (han fick komma tillbaka en sväng 2h senare) men jag fick totalpanik...

Jag minns alla gånger på jobbet, jag blev utsatt för trakasserier men jag vågade inte sätta ner foten och jag minns hur jag konstant fick höra av min ena medarbetare att jag gått upp i vikt, EN av alla orsaker till att jag föll ner i anorexin igen..

Jag minns de andra jobbet, nattklubben jag jobbade på en sommar, jag minns hur killar som var fulla tog sig friheten att ta på min kropp, jag ifrågasatte vakterna om detta men dem svarade bara att dem inte kunde göra något åt de, att jag bara fick stå ut med de.. acceptera de.. Som att jag, min kropp vore ett objekt..

Jag minns alla gånger jag legat på badrumsgolvet och aldrig velat vakna igen.. Alla gånger jag gråtit så jag inte kunnat andas för att jag inte orkar mer..

Jag minns den där morgonen, vi hade träffats för första gången och du följde med mig hem den natten, jag minns hur vi pratade heela natten och gick upp och åt nudlar runt 8 innan vi sen lyckades sova någon timme.. Jag kommer aldrig glömma vår första natt. Min fina pojkvän.

Jag minns den där kommentaren en, dåvarande vän , lämnade på min dåvarande blogg, vi gick nog i 8-9an och hon (anonymt såklart, men man är aldrig helt anonym på nätet) kommenterade att jag hade en köttbullsnäsa, jag har kanske aldrig gillat min näsa men sen den dagen har jag hatat min näsa så mycket..

Jag minns den där gången jag tagit överdos, hur min stackars mamma fick lov att leka ambulans till akuten för dem inte hade några ambulanser i närheten, jag minns hur vi kom innanför sjukhusdörren och jag bara ramlar ihop...

Jag minns alla gånger min pojkvän hållit ihop mig, när jag inte orkat mer, när jag bara velat dö, han har räddat mig SÅ många gånger, utan honom hade jag garanterat behövt besöka psykakuten många fler gånger än vad jag gjort.. och jag lovar er alla, de finns fan ingen finare personen än honom.

Gillar

Kommentarer

mammabekännelser
mammabekännelser,
Håller med dig! detta är inget man VILL läsa, men du är fantastiskt stark som skriver det! ord gör ont! tänk om barn (ja i många fall vuxna också) kunde förstå det....

fint att du har hittat honom med stort H... alla behöver vi en människa som håller ihop oss när vi själva inte orkar...

stor kram! och kämpa! du är värdefull och unik!
nouw.com/mammabekännelser
lovebyagge
lovebyagge,
Massa styrka till dig finis, även om du kanske inte alltid känner så. så är du otroligt stark. och det är vidrigt vad andra människor utsatt dig för. ❤️ och jag förstår den där äckelkänslan, verkligen. Kram ❤️
nouw.com/lovebyagge
lifebyhelena
lifebyhelena,
Jag minns när jag började läsa din blogg. Jag minns hur dina ord gick rakt in i mig. Jag minns dina sorgsna ögon och ditt varma hjärta. Jag minns hur genomfin jag direkt tyckte att du var. Jag minns att jag imponerades av din envishet och vilja att leva även när allt var mörkt. Jag minns att jag såg din smärta och att du försökte dölja den bakom ditt vackra leende. Jag minns hur vacker jag tyckte att du var, och jag vet att jag tycker att du är vacker nu (ännu vackrare än när anorexin ägde dig). Jag vet att jag ALDRIG har tänkt på hur din näsa ser ut eftersom den är en del av dig och DU ÄR VACKER. Mest av allt vet jag att du är en så genomfin människa som förtjänar så mycket gott. Du är värd att älskas och INGEN har rätt att slänga skit på dig, någonsin. Stora kramar ❤️❤️❤️
nouw.com/lifebyhelena
annakarlssons
annakarlssons,
annahadarzon
annahadarzon,
💕💕💕💕
nouw.com/annahadarzon
Naatly
Naatly,
Älskade du <3 Så mycket du varit med om <3 Massa kärlek! <3
nouw.com/naatly
Matildaberlin
Matildaberlin,
<3 <3 <3 Så gripande skrivet!! Det verkligen skär i en <3 <3 <3
nouw.com/matildaberlin
Ida,
Så fantastisk pojkvän du har ❤❤ Önskar jag hade ett sådant stöd i någon.
onlyonewaytogo.blogg.se
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Modigt skrivet. Kram <3
nouw.com/nyponsoppan
charlottesandberg
charlottesandberg,
Så fint! Tur du hittade just honom ❤
nouw.com/charlottesandberg
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja verkligen, lyckligt lottad!! ❤
nouw.com/nikolinapettersson