it's okey to not be okey -

jag har gråtit i timmar nu, och kommer antagligen gråta i några till.. De gör ont, så jävligt ont att få sitt hjärta krossat.. eller förstört. Och som en person en gång sa till mig "När du bryter upp med en kille eller en vän så är de som att den dör, den dör i dina ögon och ifrån ditt liv" och visst lever han fortfarande, men tyvärr inte i mitt liv. "men vi kan väl vara vänner" Men nej tyvärr, jag är inte den som kan vara vän med någon jag tycker så sjukt mycket om. Jag önskar att jag kunde, men att bli påmind av att man inte kan få den man älskar, mitt hjärta klarar inte de, inte just nu. jag har typ alltså brytit kontakten helt och antagligen kommer jag aldrig mer få se honom. men de är nog bra då jag nog aldrig skulle klara av de.. han tog ju hela mitt hjärta, han fanns ju alltid för mig, hela tiden, de gick inte en dag utan att jag fick höra hans röst. men aldrig mer. aldrig, aldrig mer. far å fly med kärlek!
"de är inte ditt fel, Jag vill bara inte ha ett förhållande nu" Nämen jaha, kom du på de nu, 5 månader senare. trodde vi kunde ta oss igenom allt. men jag trodde fel, som alltid, så.jävla.fel. jag räcker aldrig till, och jag är så jävla trött på de. tur att jag har mina sömntabletter dessa nätter så jag iaf kommer sova när jag väl somnat....
ta hand om dom ni har nära och njut av att få ha dom i era liv. "inget varar förevigt" haha. en dag ska jag hitta någon som faktiskt vill vara med mig och respekterar mig på samma sätt han gjorde, den enda killen som verkligen respekterat mig..

Gillar

Kommentarer