Hur öppen ska man vara -

texter

De har passerat ganska många människor i mitt liv, ni vet, människor som verkligen sätter avtryck, spår hos en men som man tappat kontakten med helt, människor som man undrar hur dem mår, hur dem har de, vad dem gör i sina liv nu osv osv. Då börjar jag även tänka på hur öppen jag egentligen är på min blogg om vissa saker och ting, folk kan bara gå in här för att snoka lite och kolla hur jag har de, hur jag mår osv. Jag vet ändå att de är några hundra som läser och vissa saker känns verkligen för personligt. Tycker verkligen de är svårt att hitta en balans med de personliga och vardagliga där jag tycker de känns okej typ. Vill ju att de ska vara personligt men kanske inte allt för personligt och djupt. Fast de är de ju inte, skriver nästan aldrig riktigt riktigt hur de är med mig, hur saker och ting går eller andra personliga saker rakt ut..

Saknar verkligen det långa, tjocka, fina håret jag hade här... måste verkligen börja ta hand om de bättre.. 

  • texter
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

Lundgrensara
Lundgrensara,
Känner detsamma, där är egentligen så mycket jag skulle vilja skriva på min blogg.. men drar mig lite ifrån det då folk är så nyfikna & dessutom så vet jag inte hur mycket jag egentligen vill dela med mig av. Det är svårt 😊
nouw.com/lundgrensara
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Nej de är verkligen jätte svårt att hitta en bra balans för de finns många som verkligen bara är nyfikna och snokar haha..
Tycker iallafall de verkar som du har en bra balans 😊
Och STORT grattis till huset! Fy fan va kul!!! 😃
nouw.com/nikolinapettersson