Hur mycket påverkas du? -

Tips

Jag vet inte hur det är för er, men jag påverkas enormt mycket när det är dålig luft och ventilation när jag är på olika ställen. Jag minns verkligen när man satt i skolan och det var dåligt med luft så försvann all energi och koncentration och jag önskar verkligen att alla skolor och arbetsplatser i Sverige skulle fokusera mer på bra ventilationer eftersom det påverkar ens prestation väldigt mycket.

Jag minns verkligen när man gick i skolan och att det under vissa perioder var så otroligt dålig luft, jag minns hur huvudet totalt stängdes av och man blev otroligt trött, man kände sig korkad och helt ofokuserad, vilket absolut inte leder till att man lär sig saker eller till bra prestationer eller bra betyg.

Idag påverkas jag väldigt mycket av ventilationen hemma i vår lägenhet och ventilationen i Helsingborg, på sjukvården där jag går behandling, eftersom vi ska lära oss enormt mycket där och ha full fokus de timmarna vi är där är det otroligt viktigt med bra luft, vilket det tyvärr sällan är. På sommaren är det ändå okej då man kan öppna fönsterna men när luften är dålig på vintern fungerar det inte, absolut kan man öppna fönsterna en stund men inte utan att frysa ihjäl. Det är även tillsammans med ventilation.se som jag skriver detta inlägg eftersom jag tycker det är så otroligt viktigt med bra luft för att ens huvud och kropp ska må så bra som möjligt, bra luft och syre kan även påverka ens allergier vilket såklart också är väldigt bra.

Summan av kardemumman tycker jag verkligen att Sveriges landsting sjukhus/ behandlings lokaler, skolor och arbetsplatser ska lägga lite extra fokus på bra ventilationer då allas lärande och prestationer blir väldigt mycket bättre med bra luft.

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Elin
,
Håller verkligen med om att de är viktigt med bra luft och ventilation, på skolor och arbetsplatser 🙏🏻
K.
,
Håller med dig om att det är otroligt viktigt med bra venteliatrion! 😊