hur man smidigt kan spara sina bilder -

Tips


Idag tänkte jag tipsa er om en sida där man enkelt och smidigt kan spara sina bilder och all sin information direkt till olika molntjänster, hur praktiskt är inte de? I dagens samhälle är de otroligt många som tar mycket bilder och har dokument på sin dator och mobil som man lätt vill kunna komma åt utan att de ska ta en massa lagringsutrymme, så då är molntjänster helt perfekta! Detta är ett perfekt verktyg för en privatperson lika så ett företag och inlägget har jag skrivit tillsammans med netnordic.
NetNordics molnbaserade lagring finns i tre olika utförande, Fast, large, Active Archive och är baserad på den marknadsledande lagringsteknologin Ceph. Tjänsten levereras ifrån säkra datahallar med hög tillgänglighet då data lämnar aldrig Sverige då datahallarna befinner sig fysiskt inom landet. All data lagras på krypterade hårddiskar och tjänsten är flexibel och fullt automatiserad. Användaren kan själv med enkla steg skapa nya volymer, man kan köpa lagring baserat på faktiska behov och användningsmönster. Molnlagring är snabb på att fördela. Istället för att spendera veckor och månader på att installera komplicerad infrastruktur kan man köpa den behövda kapaciteten inom bara några minuter.
Ni kan läsa mer om deras tjänster HÄÄÄR.. Jag tror att deras tjänster kan hjälpa andra där ute, privatpersoner som företag som behöver spara bilder och dokument smidigt och enkelt.


​~ ​Bilden är från netnordic's hemsida ~

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Anna
,

Riktigt bra tips även till mig som privatperson som fotar massor 😊

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
men åh, glad att du gilla de 😃 kram!
nouw.com/nikolinapettersson