Hotell Erikslund -

Bilder, Min vardag, Utflykter

Jag hoppas ni har överseende för mitt lilla bloggande igår då jag gav all tid till min pojkvän och inte ville sitta massa med mobilen.
Idag fyller som sagt min älskade pojkvän år och igår så överraskade jag honom med ett paket på sängen och ett brev som ni ser på bilden nedan. Lite efter tre blev vi hämtade av min bästa vän och han fick åka med ögonbindel till vår destination. En natt på ett spahotell.
När vi kom till hotellrummet igår så stod de champagne, choklad och frukt på rummet. När vi landat lite på rummet så gick vi till spaavdelningen en sväng och på kvällen åt vi tvårätters middag. Super gott!! Och efter middagen gick vi på ölprovning, jag kände mig extremt lost kan jag lova er, haha men väldigt kul och trevligt ändå.

Idag fick min pojkvän två paket till och se åt vi super god hotellfrukost på rummet och efter lunch åkte vi hemåt igen. Ett riktigt mysigt och bra dygn enligt mig och jag hoppas min pojkvän är glad och nöjd, har vart super skönt att bara vi två, få ha de lite extra lyxigt, han och jag, mitt livs kärlek, jag älskar verkligen att få spendera mina dagar med denna kille.
Och ja, min ångest äter påriktigt upp mig efter allt jag fått i mig denna helg, men de kompenseras under kommande vecka. Bjuder på massa bilder från helgen här nedan.

Gillar

Kommentarer