Hoppning och aprilväder -

Min vardag, Hästar

Igår hoppade jag och Agnes en serie med lite högre hinder med hjälp av Niklas och tacksamt nog så tog lotta några bilder och filmade, så otroligt nyttigt att få se sig själv ibland, få se sina missar och hur mycket bättre det blir när man gör rätt.
Höjderna jag hoppar på Agnes flög jag över utan att tveka för några år sedan som ponnyryttare men efter några år med så gott som paus från hoppningen så har jag även byggt upp ett berg i mitt huvud som säger att jag inte klarar att hoppa speciellt högt och ser bara allt som kan gå fel.. Jag tycker det är kul men också läskigt och därför är jag extra tacksam för att jag får hoppa Agnes med hjälp av Niklas som jag litar på till 100.
Vad det än handlar om i livet så man måste våga utmana sig själv för jobbiga saker för att växa, man måste våga göra saker som man tycker är obehagliga/läskiga för det är precis så man växer och utvecklas. Istället för att fokusera på vad som kan gå fel så ska man även vara medveten om vad som kan gå rätt, eftersom det är minst lika stor chans att det faktiskt går rätt/bra. Och om det inte går bra så är det inget misslyckande utan man lär sig alltid något genom det, det är en lärdom och en del av ens utveckling.
Idag har det vart riktigt aprilväder här, kanske likadant i resten av landet? sol och storm ena stunden och snöstorm den andra, det var total snöstorm när jag körde hem från stallet och någon timme senare så var det strålande sol igen och all snö hade nästan smält bort, skönt nog, jag vill verkligen ha lite vårvärme nu..

Gillar

Kommentarer

Emelie,

Nej vad roligt! 😃

www.nouw.com/emelivet
Anna
,

Gillar när du delar med dig av ditt tankesätt, intressant och klokt. Fortsätt så 😊 / Anna

sofilagerback
sofilagerback,

Men så härligt!! Älskar bilderna, så fina 🥰

nouw.com/sofilagerback