Hon var som min vän -

texter

Ibland saknar jag min terapeut så mycket.. Efter att jag fick min adhd diagnos så slussades jag fort ut från dbtn, det var väl kanske också på tiden, men det blev inte ens ett hejdå, och även fast jag har extrem separationsångest och tycker att det är väldigt tufft att säga hejdå så är det tufft på ett annat sätt att inte ens få göra det.. Jag har inte ens fått säga tack till henne för allt hon hjälpt mig med.. Hon var mer än min terapeut eller behandlare, hon var som min vän, hon var den där vännen som såg mig, lyssnade på mig och kanske framförallt alltid validerade mina känslor och det jag sa. Vilket är något som jag sällan upplevt i mitt liv och det är något jag behöver och saknar, väldigt mycket.

Hon har varit en del av mig i över 2 år och hon har stöttat mig och hjälpt mig med så otroligt mycket.

Hon visade alltid någonslags förståelse för mig, att hon förstod hur fruktansvärt svåra och tuffa saker var för mig så jag fick känna mig förstod, att hon förstod hur jag kände och varför och att det var accepterat..

Hon har verkligen stöttat mig och funnits vid min sida när det hänt mycket, som ungefär hela de senaste året, och det händer fortfarande mycket och jag saknar verkligen stödet som jag alltid fick av henne..

Även fast hon inte kunnat förstå på riktigt vad jag varit med om eller saker som hänt mig i mitt liv så har hon alltid visat en enorm empati och det har ändå känt som att hon typ förstått. Och det finns saker som hänt på senaste som jag skulle vilja berätta för henne, just för att få känna den där empatin och verkligen få mina känslor accepterade och validerade.. Och ibland bara någon som säger att den tror på mig när jag själv inte riktigt gör det..

Jag saknar henne.

  • texter

Gillar

Kommentarer

lovebyagge
lovebyagge,

Förstår precis! Känner samma till min psykolog som gått på föräldraledighet nu. Är så förstörd för att jag inte har henne. För att jag inte kan berätta saker för henne nu. Jag får ju en annan men det är inte alls samma sak. Hon var mer än en psykolog för mig. Men varför slussades du så fort ut när du fick din adhd diagnos? Jag har ju både adhd och borderline så ska börja dbt i höst. Men dbt är ju hjälpsamt vid adhd oxå.

nouw.com/lovebyagge