hold me so im not falling apart again -

jag vet inte hur jag ska klara av detta.. fan vad ont de gör, fan vad jobbigt de är, fan vad tungt de är, fan vilken ångest, fan vilken panik i kroppen jag har... vill bara förvinna.. hur ska jag kunna lyssna på detta varje dag, kunna tro på de, kunna tro att de e mig själv de handlar om och inte skjuta undan de igen, kunna stå för detta, kunna acceptera att detta hänt, kunna säga de utan att skämmas, kunna leva med de utan att anklaga mig själv... fan jag är verkligen inte så stabil som jag trott och hoppats...
Jag kan inte slappna av, jag kan knappt sitta stilla, allt bara kryper inom mig, hela mig, samtidigt som jag inte orkar göra någonting alls.. faan vad jag hatar detta, dessa känslor.. jag behöver någon som får ner mig i varv, någon som får mig att slappna av, någon jag känner mig trygg med, någon som inte ger mig min inre panik.. trodde inte de skulle vara såhär jobbigt..
jag är så tom och mållös just nu, skakar mest hela tiden och vet inte vart jag ska ta vägen.. trodde jag skulle slippa må såhär pass dåligt igen... och inte får jag ta mina tabletter heller.. går sönder inuti, itur, av.. och nej jag vet fan inte vad.. jag vet inte hur jag ska ta mig igenom detta..

Gillar

Kommentarer