Hjärtesorg -

texter, Kärlek

Jag skrev denna text för mångamånga år sedan. Alla har eller kommer någon gång gå igenom något av detta, så ta åt er ni som behöver.

Minns du när du låg paralyserad i din säng och inte kunde röra dig för du kände dig så hatad och så ovärd? Minns du när du bankade huvudet i väggen och hatade dig själv? Minns du när du låg bredvid den där snubben och luktade på honom och det stack till så ont i hjärtat för han var så nära men du visste att du aldrig skulle få honom? Minns du när du låg vaken mitt i natten och inte kunde sova för i ditt hjärta fanns så mycket kärlek, och du skickade ett sms där du förklarade allt och du kände dig så dum när du vaknade? Minns du när du vaknade dagen efter och var så fruktansvärt nervös för att han inte skulle höra av sig igen och du tänkte att om han inte gör det så går världen under? Minns du när du låg på badrumsgolvet och grät hysteriskt efter att du fått ditt hjärta krossat?

Det viktiga är inte att minnas allt det där egentligen. Det viktiga är att du tog dig igenom det. Världen gick inte under. Hjärtat brast aldrig helt. Kroppen gick aldrig sönder.


Gillar

Kommentarer

lovebyagge
lovebyagge,
Så bra skrivet! fick mitt hjärta krossat i mars och trodde aldrig att jag skulle komma över honom. Men det gjorde jag, det går verkligen även om man inte kan tänka sig ett liv utan personen just då.
nouw.com/lovebyagge
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla fina du! 😊 Ja precis så är de faktiskt, du är stark! Kram
nouw.com/nikolinapettersson
lisawahlander
lisawahlander,
❤️❤️❤️❤️
nouw.com/lisawahlander
thereseholm
thereseholm,
så fint skrivet, så sant och så rätt!
nouw.com/thereseholm
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men åh, tack snälla fina du! 😘
nouw.com/nikolinapettersson