Hjälp i flytten -

Tips

Som jag nämnde i föregående inlägg så har jag precis flyttat in i min egna lägenhet, det absolut sista sakerna flyttade jag igår. Det här var faktiskt min femte flytt sen jag flyttade till Skåne för fem år sedan och något man lätt glömmer bort mellan gångerna man flyttar är ju hur otroligt mycket det är som behövs göras i och med en flytt. Det är ju inte bara att packa och flytta sina saker när man ska flytta utan man behöver även adressändra, fixa bredband till lägenheten, el, hemförsäkring och såklart, något av de som brukar vara jobbigast, att flyttstäda. Denna flytten har jag faktiskt inte behövt flyttstäda då killen bor kvar i förra lägenheten men ett stort tips till er som ska flytta är att boka någon som kan hjälpa er med just flyttstädningen. Flera bekanta till mig har gjort det och dem tycker verkligen det är guldvärt mitt i allt annat kaos som det lätt blir i och med en flytt.
Hos Hemmiljo.se, som jag även skriver det här inlägget tillsammans med, kan man boka en trygg och säker flyttstädning i Stockholm med fasta priser. Om man söker efter städning i Stockholm så har dem även flera andra tjänster man kan boka.

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Emma m
,

Jag tog hjälp av flyttstädning när jag flyttade senast och det var verkligen så skönt!

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Det är ju helt perfekt 😃
nouw.com/nikolinapettersson
evelinajosefines
evelinajosefines,

När jag och sambon köpte vårat hus så hade de som bodde här innan oss fixat med flyttstäd, det var ju säkerligen inte för våra skull utan för deras. Men det var så skönt att slipp städa två hus🥰

nouw.com/evelinajosefines
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Åh, men det måste ju ha vart guldvärt även för er 😃
nouw.com/nikolinapettersson
Sophia
,

Har du och killen gjort slut?

Ingajohansson
Ingajohansson,
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Nyponsoppan
Nyponsoppan,

Har det tagit slut med din kille?

nouw.com/nyponsoppan