helt utmattad -

Min vardag

Igår kväll när jag kom hem från stallet var jag verkligen helt slut, orkade knappt röra en kroppsdel.. Men de gick iallafall helt okej att klippa ticke men han har verkligen världens tjockaste päls så vi har fortfarande halva ponnyn kvar att klippa haha.

Även fast jag är helt slut i kropp och knopp så kan jag inte sova, min kropp har nog stängt av den funktionen för tillfället.. Jag sover max 30min i sträck fast jag tar mina sömntabletter och de börjar verkligen tära på mig nu, jag behöver verkligen min sömn, jag behöver en ordentlig sömn för att min kropp ska orka.. Känner mig verkligen helt slutkörd nu efter flera nätter med dålig sömn..

Min kropp känns förövrigt extremt ostabil idag men jag har lyckats trycka i mig en bra frukost nu iallafall och ska gå ner på stan för att skicka iväg lite paket nu och handla lite mat, har lyckats sälja lite kläder, katjing, de behövdes verkligen i plånboken. Lite senare ska jag träffa Lisa för en liten fika och ikväll ska jag till stallet och rida, vet att jag kanske inte borde de när jag är så trött och ost​abil som jag är men kommer annars vara hemma med SÅ dåligt samvete och jag vet att jag mår bra efter jag gjort de.
Hoppas alla ni som läser får e bra dag.

Förövrigt, nu kommer ni även till min blogg genom www.nikolinapettersson.se

  • Min vardag
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

jossanasplund
jossanasplund,
Många kramar!! Var gärna med och delta i min "Månadens Blogg! <3
nouw.com/jossanasplund
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Många kramar tillbaka och ska kolla in den 😊 kram
nouw.com/nikolinapettersson
Usvensson
Usvensson,
Att umgås med hästar ska vara läkande så är nog bra att du inte prioriterar bort det. Prova yoga och avslappningsövningar, att ha lugn musik på tyst kan också underlätta så att du kanske kan sova lite bättre. Annars behöver du kontakta läkaren, kanske behöver du annan sömnmedicin.
Hoppas du för sova inatt så att du inte går mer sönder, går snabbt när sömnen inte fungerar!
nouw.com/usvensson
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
De är verkligen så, mår alltid bra av att vara i stallet 😊 Tack snälla för tipsen, ska höra lite med läkaren nästa gång jag får träffa henne. 😊 Tyvärr allt för sant de med sömnen, jag går bara sönder mer och mer just nu.. :/
nouw.com/nikolinapettersson