Hårförlängning -

Tips

~ Inlägget är i samarbete med pozehair.se ~

Sen jag gick i årskurs 7 har jag haft hårförlängningar av olika slag, men under gymnasiet var den tiden jag använde löshår flitigast då jag återgick till blond under första året på gymnasiet och mitt hår gick av rejält... De var riktigt illa och en "kompis" till mig sa att jag egentligen hade behövt raka av mig allt mitt hår för att få tillbaka någon kvalité i de.. jättekul att höra under de åren man typ bryr sig som mest om sitt utseende.., hur som helst hjälpte hårförlängning mig väldigt mycket med mitt självförtroende under de åren.
Under gymnasieåren använde jag mig mest av clip on men testade även keratin några gånger, clip-on har jag haft sen dess, dock har jag under de senaste åren bara använt de ibland, de gånger jag vill ha lite fylligare, tjockare hår och lite längre, jag tycker de är otroligt praktiskt och bra att så enkelt kunna få finare hår. Att köpa löshår kostar en slant, de gör de, MEN om man sköter de väl så håller de faktiskt i många år.

Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning. I Pozehair's sortiment hittar man bl.a. succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Dem har utvecklat produkter för att kunna erbjuda det som passar olika hår och uppfyller olika önskemål. Poze Hair Extensions finns i alla tänkbara färger, nyanser och längder med en kvalité som håller världsklass. Deras produkter har hjälpt kvinnor världen över att uppfylla drömmen om ett längre och fylligare hår.

Jag tycker verkligen att ni som är intresserade av att skaffa löshår ska göra precis som mig och gå in på pozehair.se hemsida och kolla in deras fantastiska produkter.

  • Postad i: Tips

Gillar

Kommentarer

Linda
,

Hårförlängning kan verkligen göra SÅ mycket, ska kolla in deras hemsida 😊 Tack för tipset!

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja verkligen!!!😍😍👌 ja gör de 😘
nouw.com/nikolinapettersson
Elin
,

Men alltså va?! Hur kan man ens säga så som kompis?.. vissa människor alltså...

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Äsch alla människor säger och gör dumma saker ibland vissa saker fastnar bara mer än andra ibland.. 😊
nouw.com/nikolinapettersson
Matildaberlin
Matildaberlin,

Jag är verkligen så sugen på att sätta i hårförlängning nu. Är SÅ trött på mitt trötta hår... =( Kram <3

nouw.com/matildaberlin
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tycker du har jättefint hår men löshår gör verkligen de där lilla extra 😘😘 stor kram ❤
nouw.com/nikolinapettersson
annahadarzon
annahadarzon,
jag har förtjockning i mitt hår bara, med tejp, Sååå bra! haft det i 5 år nu.. men valde ju att klippa av mig håret som du vet.. hehe. älskar hårförlägning😍❤️ btw snäll kompis.. haha! värsta jag hört. hoppas ni inte är ”vänner” längre. Det är inte förens lite äldre år man kommit till insikt vilka ens riktiga vänner är och jag hade med några elaka under min skoltid men då tänkte man att ”det är väl normalt” men nej.. inte någonstans.. kram fina du
nouw.com/annahadarzon
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja har hört att tejp ska vara skonsamt och bra för håret, syns
Inte alls att du har löshår i så riktigt snyggt 😍😘 ja vissa personer är extremt bra på att säga saker som trycker ner andra.. kommer aldrig förstå vad dem tjänar på de men tänkte precis som dig i yngre dar, att de var normalt.. 😐 stora kramar till dig
❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
eswensson
eswensson,
såå sugen på att sätta i löshår igen 😍
nouw.com/eswensson
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja de är riktigt snyggt 😍👌
nouw.com/nikolinapettersson
tufwa
tufwa,

Din blogg är så fin!

nouw.com/tufwa
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men tusen tack och Detsamma 😘👌
nouw.com/nikolinapettersson
Johan,
Åh vad fint! Det märks faktiskt på dig och hur du skriver det här inlägget att du fortfarande är sådär nyförälskat kär i honom så det liksom bara bubblar inombords och det är ju så fint! 😊
schumacher4ever.blogg.se
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla! De är precis så de är också, lika kär i han nu som då, om inte ännu mer 😊 tack snälla för din fina kommentar!
nouw.com/nikolinapettersson