han förstörde så mycket för mig, faktiskt hela mig

Ett äldre inlägg om kärlek;
Jag har under en tid mått väldigt dåligt. Till och från i 5 års tid har jag faktiskt inte alls mått så bra. Jag och några få vet nu den stora anledningen såklart. Och självklart mår jag bra när jag umgås med mina vänner, men jag har alltid, under de senaste åren känt mig så himla oälskad. Kanske låter väldigt bortskämt och vissa av er kommer kommentera att jag inte uppskattar det jag har. Och visst, kanske är det så. Jag försöker, men de är fan svårt, svårt att tro och lita på folk.
Ja, jag är älskad av mina vänner och min familj och det är jag evigt tacksam över. Men denna känsla av att det aldrig funkat eller att kärleken inte blir besvarad gör så himla ont. Att varje natt gå och lägga sig i sin säng och känna sig oälskad och undra varför just jag? Varför kan mina syster få killar och slippa vara ensam? Varför kan alla mina vänner hitta killar som uppskattar och vill vara med dom? Man börjar tänka att man inte räcker till och tillslut nöjer man sig med dom där killarna som behandlar en som skit, en efter en, och tillslut anser man ju att man inte förtjänar något, någon bättre. För tillslut är det enda man söker bekräftelse, och när man äntligen får det av någon bryr man sig inte hur mycket de sårar en och hur mycket man mår dåligt av det. För den där lilla bekräftelsen betyder så himla mycket.
Alla vänner säger att man ska skita i honom, att man förtjänar bättre och att det en dag kommer komma en kille som behandlar en bra. Men när man gång efter gång blir sviken så ger man tillslut upp hoppet. När kommer man hitta någon som man litar på men som inte sviker en om och om igen, någon som skulle kunna göra allt för att få vara med en? Man orkar inte vänta och man orkar inte må dåligt längre. Man festar med sina vänner, super sig jättefull och glömmer problemen för ett tag. Men varje morgondag kommer denna känsla av att man är oälskad tillbaka igen och det gör så himla ont.

Gillar

Kommentarer