Frukt och kaffe, gott för kropp och knopp -

Tips

Som jag antar att dem flesta av er vet, går jag på behandling två dagar i veckan och på en utav dessa dagar brukar vi alltid få en fruktkorg med massa olika, fräscha och goda frukter. Dem som jobbar där får såklart även det in till deras fikarum och jag tycker att det är hur smart och bra som helst, frukt är ju ett väldigt bra mellanmål och det är otroligt gott och bra för kropp och knopp.

Att investera i att ha catering eller en fräsch fruktkorg på jobbet är något jag tror alla arbetare skulle gilla, tänk att komma till jobbet på måndag morgon och det finns catering till mötet? Det är verkligen lyx hörrni och något jag tycker fler arbetsplatser borde lägga ner energi och tankar på.
Dsfm som jag även skriver detta inlägg tillsammans med fixar, förutom fantastiska fruktkorgar och catering även så att man kan hyra vattenmaskin och kaffemaskin till företag. Jag själv är inte den som dricker kaffe, jag har fortfarande inte lärt mig det än, men jag vet många vänner och bekanta som ofta klagar på kaffet dem har på jobbet, att det är blaskigt och inte smakar gott alls, och tänk då om dessa arbetsplatser hade hyrt in en kaffemaskin istället, jag tror på riktigt att det skulle kunna hjälpa personalen på arbetsplatsen att prestera bättre, för hur många människor är egentligen inte beroende av kaffe och behöver sina koppar kaffe om dagen? Jag vet väldigt många arbetare som hade blivit glada och accepterat arbetsmiljön mer med gott kaffe i närheten.

~ Bild lånad från företagets hemsida ~

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Sarah
,
Håller med dig om att företag borde lägga lite energi på att fixa fruktkorg eller liknande till sina kollegor, så bra och trevligt!
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja, det är verkligen lite vardagslyx dom jag tror alla uppskattar 🤗
nouw.com/nikolinapettersson