Från stallet till vinkväll -

Hästar , Min historia

Alltså SHIIT vad fin min lilla ponny var att rida idag. Vi har hästarna på en gård där de finns många fälttävlanshästar så de står hus och andra "fasta" hinder på utebanan och idag valde jag att ha is i magen och hoppade ett hus som jag länge velat våga göra. För ja, där är sanningen, jag har fan börjat bli feg eller mitt huvud säger hela tiden att jag är för dålig, att jag bara förstör för min ponny samtidigt som de säger att jag är värdelös som inte vågar.. men idag vågade jag, jag gick helt emot mitt jävla huvud och min ponny hoppade de hur lätt som helst, bara flög över och var överlycklig över att få hoppa terränghinder igen. världens bästa. Känslan efter går inte att beskriva men vi var nog lika lyckliga båda två, jag och ponnyn, haha.

men fan vad jag hatar när folk sårar en, säkert helt omedvetet men fan va ont de kan göra. Och inte blir de lättare när mina hjärnspöken förstorar saker och ting och passar på att klanka ner på mig ännu mer och trycker ner mig ännu mer till botten... flög på moln efter ridpasset sen rakt ner i botten pga detta...
Efter många diskussioner i huvudet så ska jag iallafall iväg på vinkväll med några tjejer ikväll, bara för att mitt huvud säger att jag ska stanna hemma för dom, enligt mitt huvud, ändå inte vill umgås med mig... Nej nu kommer snart  fina Lisa hit så ska vi fixa oss innan vi ska dra vidare, kommer antagligen byta kläder 10 ggr till haha kommer nog sluta med att jag tar något bekvämt, enkelt, något säkert kort.. Take care.

Gillar

Kommentarer

lovisabergquist
lovisabergquist,
nikolinapettersson
nikolinapettersson,