Från en dag i stallet -

Natur, Hästar

Länge sen jag varken skrivit eller lagt upp bilder från stallet. Jag är där så gott som dagligen fortfarande men har sällan någon som har tid att fota eller filma, sen är jag själv dålig på att fråga om det också såklart. Men här om dagen togs det några bilder som jag ändå tänkte dela med mig av.

Man känner sällan sin utveckling i ridningen, eller JAG gör sällan det, därför är det väldigt bra att bli filmad ibland så man faktiskt ser hur man själv utvecklats som ryttare men även hur hästen idag går, kunna jämföra från i somras till idag, ibland känns det verkligen som man fastnar och bara trampar i samma spår så då är det verkligen skönt att få utvecklingen lite mer svart på vitt.

Sen har jag inte nämnt det här, eller någonstans, men min bästa ponny, min bästa vän och glädjespridare är skadad, han skadade sig i hagen och det resulterade tyvärr i en rejäl senskada, han har boxvila just nu men har fått äta lunch ute i en liten liten hage ibland, vilket har gjort honom gott då han blivit lite deprecierad av att bara stå inne. Jag saknar verkligen att rida honom och den energin han alltid har gett mig när jag suttit på hans rygg...


Gillar

Kommentarer