Första veckan i maj -

Bilder, Min vardag

I tisdags träffade jag Lisa på FM och åkte med henne till Emmelys stall då Lisa rider hennes häst lite, jag fick fota och mysa med söta hundar hehe. Super trevligt och kul som alltid. På EM åkte jag med mamma till stallet och red, de gick såså bra och var så kul som alltid.

I onsdags tvättade och städade jag hela lägenheten, sen åkte jag och Henrik till stallet efter han slutat jobbet, alltid lika mysigt när Henrik följer med till stallet och Ticke gick verkligen så otroligt fint!


I torsdags så skulle jag till Lund men de blev ju tyvärr inställt ännu en gång, på EM var vi iallafall iväg och gjorde en liten sak som ni ser lite utav på bilder nedan men som jag ska visa bättre en annan dag.

I fredags var jag till äs-enheten här i ängelholm, pratade lite smått men inget mer än så. På kvällen åkte vi ut till min mamma och satt ute och pratade i några timmar, så underbart väder!!! (här nedan ser ni förövrigt en av mina favorit bars, SÅÅÅ god!!!)

Igår, lördag, åkte vi ut till min mamma på fm, vi grillade och solade i flera timmar, så otroligt skönt att vara ute på landet ibland, saknar faktiskt att själv bo på en gård.. Vädret visade verkligen sin bästa sida och självklart njöt jag till tusen. Sen avslutades dagen med pizza nere vid havet.
De var verkligen otroligt länge sen jag vågade äta pizza, jag är verkligen livrädd för att äta just pizza men även fast ångesten var skyhög överlevde jag ju uppenbarligen hehe. Jag kämpar verkligen så mycket jag bara kan, hela tiden, och jag backar några steg ibland men jag tar mig alltid framåt igen men denna viktuppgång är extremt läskig och jobbig, de tycker jag verkligen men känslan av att ORKA leva slår allt!!
Jag är iallafall så otroligt tacksam för denna dag, behövde verkligen den, med dessa fantastiska personer och i detta underbara väder, shit vad jag längtar till sommaren, behöver sommar och massa värme nuuu!!

Gillar

Kommentarer

matildaelsa
matildaelsa,
Åh vad mysigt allt låter!! Grymt bra att du åt pizza, då lever man livet 💗 Kram 🌼
nouw.com/matildaelsa
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
de har de verkligen vart! 😊 Jaa väldigt sant de 😘 Kram ❤
nouw.com/nikolinapettersson
Starkareändutror
Starkareändutror,
Mysig vecka 💗💗
nouw.com/starkareändutror
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
jaa verkligen! 😊 😘❤
nouw.com/nikolinapettersson
Camilla
,
Du är så stark som kämpar och kämpar <3 kramar
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
du är otroligt stark du med Camilla 😘😘 Bamsekram ❤
nouw.com/nikolinapettersson