förminska aldrig någon annans problem -

texter

ni vet, ibland är inte livet så lätt, verkligen inte, och man ska ALDRIG förminska en annan människas problem, de är de värsta jag vet när folk gör de, personer som inte vet någonting om problemet eller den andra personens bakgrund. Alla har vi gått igenom olika saker i våra liv, vissa har haft de tuffare än andra, vissa har fått lov att gå igenom svårare saker och är extremt ärrade efter de.
Alla människor är olika, alla människor tar och tacklar olika saker i dennes liv på olika sätt, vissa går ner sig helt av en händelse som någon annan klarar sig ur med att bara rycka på axlarna.. Alla är olika och man ska aldrig, aldrig någonsin förminska någons problem, de kan vara något du själv aldrig skulle bry dig om men de kan vara hela världen för någon annan.. Alla människor är olika, har olika erfarenheter och olika bagage..

Och vet ni en till sak, ingen människa är felfri, de är mänskligt att göra fel, alla har vi gjort fel någon gång. Vissa personer har gjort värre saker än andra och vissa personer är medvetna om felen dem gjort mer än andra.. men alla har vi gjort någonting någon gång som vi ångrar. så är de tyvärr. Alla människor är olika. Alla människor regarerar på olika sätt om olika saker. That's it.

Gillar

Kommentarer