Förlåt -

Psykisk ohälsa

Ibland frågar folk i min omgivning om jag ljuger, eller ljugit för dom och jag önskar verkligen att jag kunde ge dom ett rakt nej som svar, men de kan jag inte, för då ljuger jag igen.

De är många gånger jag ljuger om hur jag mår, eller om jag ätit osv, och de är något jag ljugit allt för ofta om de senaste åren.. och de är fan hemskt och tragiskt när jag tänker på de, och jag hatar att jag gjort/gör de ibland, men jag vill inte att folk ska fråga eller oroa sig för de behöver dem inte. Och eftersom de vart min fasad i flera flera år, att må bra och le utåt, så har de blivit ”en del av mig” även fast jag hatar den delen och försöker bryta ner min fasad och att lära mig att inte ljuga om sådana saker längre. Och de gör jag faktiskt nästan aldrig längre. Men ibland, ibland när jag inte vill att folk ska fråga varför eller något annat så drar jag till med en vitlögn, men de är för att jag inte vill att folk ska oroa sig i onödan. 

Från en annan sak till en helt annan, en liten poängtering, eller en ganska viktig faktiskt, en ätstörning sitter inte i hur smal en person är, hur mycket personen väger heller hur mycket personen äter, de är SÅ mycket mer än de och bara för att man kanske inte är super smal kan man fortfarande ha en ätstörning, något väldigt få förstår eller vet, men snälla glöm aldrig de!!!

Gillar