flygande jakob och glass -

Bilder, Min vardag, Recept

Jag hade verkligen en supermysig kväll igår, jag och Henrik lyxade till de med flygande jakob, inte super lyxig mat men super gott och även fast jag inte äter "bra" än och fortfarande kämpar mot väldigt mycket ångest hela tiden så måste jag erkänna att de är SÅ skönt och framförallt mysigt att kunna äta med Henrik igen, ni vill inte ens veta hur de var innan jag blev inlagd... skäms verkligen över de.

Imorse vaknade jag väldigt tidigt, jag kunde inte somna om när Henrik åkte till jobbet så jag gick upp och åt frukost och efter en liten promenad med Oscar ställde jag mig och gjorde glass. Jag såg fina Saras recept på hennes blogg här om dagen och eftersom den ser stört god ut så fick jag själv lov att göra den och jag tror verkligen den kommer gå hem här hemma hehe. Klicka HÄÄÄR för att komma till receptet.

Nu ska jag byta om och sen gå ner på stan för att möta upp Sofia för en liten fika.

Gillar

Kommentarer

legefrue
legefrue,
Åh vad glassen ser god ut! Måste verkligen testa den! Hejar på dig och trots att vi inte känner varandra, så tänker jag på dig varje dag & hoppas så innerligt att du kommer på fötterna snart! Kram
nouw.com/legefrue
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Du måste verkligen testa glassen, den är drömgod! 😃 och tack snälla fina du, de värmer massor ska du veta!! 😊 kram
nouw.com/nikolinapettersson
claratimmer
claratimmer,
Åh ser så gott ut!!
nouw.com/claratimmer
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
de var de verkligen också 😃 😍👌
nouw.com/nikolinapettersson