fjortonde februari närmar sig -

Kärlek, Tips

~ Inlägget är ett samarbete med Partykungen.se ~

Nästa vecka är de fjortonde februari, min pojkvän är inte så förtjust i alla hjärtans dag, vilket jag självklart accepterar men bara för de behöver ju inte jag skippa att skämma bort honom lite, vilket jag även gör sådär spontant en helt vanlig vardag, jag tycker verkligen att spontana överraskningar och uppskattningar till dem man älskar är väldigt viktigt, till vänner, familj och självklart sin pojkvän om man har någon.

Men bara för min pojkvän inte tycker att alla hjärtans dag är något speciellt så tycker jag de, då jag som sagt, gillar att skämma bort dem jag älskar. Jag tycker inte man behöver göra något STORT men bara de lilla är värdefullt och betydelsefullt.

I år har jag även beställt hem lite roliga saker från Partykungen.se just till alla- hjärtans- dag, som många vet har dem VÄLDIGT mycket bra och roliga saker på deras hemsida, jag har alltid trott att dem mest har maskeraddräkter och allt där till, men OJ så fel jag haft, dem har verkligen ALLT möjligt och jag blev verkligen positivt överraskad av deras utbud till just alla - hjärtans - dag, de finns verkligen något till alla, de finns saker du kan köpa till dig och din partner, till din kompis eller till någon familjemedlem du vill visa lite extra kärlek till.

Stort tips till er alla att gå in på deras hemsida och kolla på deras utbud inför fjortonde februari, dem har verkligen SÅ många roliga och fina saker. Du kan hitta något till dig själv, till dig och din pojkvän, till en fin vän eller till en familjemedlem så gör som mig, införskaffa dig de du behöver inför alla hjärtans dag hos dem!


// Bild 1 //

//Bild 2 //

//Bild 3 //

Eftersom min pojkvän är en av mina trognaste läsare och eftersom jag själv beställt hem saker från denna hemsida till alla hjärtans dag så väljer jag att visa bilder på saker jag själv inte beställt då jag såklart vill att de ska vara en överraskning för honom, men som sagt, kolla in deras hemsida så hittar ni MASSA fint!

Gillar

Kommentarer

ISabella
,

Åh! Ska kolla in deras utbud nu!!

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
De tycker jag verkligen du ska 😍👌
nouw.com/nikolinapettersson
alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Kul samarbete! Längtar vekrligen! 😃
nouw.com/alicemalmstrom
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja 😃 då är vi två!! 😃 😃
nouw.com/nikolinapettersson
annahss
annahss,

Vilken kanonbra samarbete! Älskar deras sida 😃 Däremot så blir det inget speciellt för mig på alla hjärtans dag. Jag har kvällsmöten, så jag är på jobbet mellan 7-19:30 och sambon åker iväg på träning innan jag kommer hem! <3

nouw.com/annahss
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men eller hur! 😃 ni får uppskatta varandra lite extra på något annat sätt 😊 Lika viktigt att göra de spontant vilken dag som helst :* kram <3
nouw.com/nikolinapettersson
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Åh vad bra tips!! aldrig varit inne där faktiskt haha, så måste kika in😍🙌🏻
nouw.com/vägentillfriheten
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
De gör du rätt i fina! 😃 😘
nouw.com/nikolinapettersson
deniseeelarsson
deniseeelarsson,

så mysigt att skämma bort killen lite 😊 vu brukar inte fira alla hjärtans dag men förra året överraskade sambon mig med blommor och restaurang. Väldigt fint!

nouw.com/deniseeelarsson
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja 😊 nej inte vi heller, brukar köra mer på spontana överraskningar vilken dag som helst 😊 kram
nouw.com/nikolinapettersson