finbesök, bubbel och minigolf -

Min vardag

Den senaste veckan och kanske framförallt denna helgen har verkligen gått i ett, min ena syster har som sagt vart här nere så jag har fått umgås lite med henne varje dag, och det hörrni, det är verkligen vardagslyx! Jag är verkligen en sommarmänniska och älskar nästan allt som hör till sommaren men något av det bästa sen jag flyttade ner hit och långt ifrån resten av min familj, är absolut att mina systrar kommer ner och att jag får spendera lite mer tid med dem, pga avståndet så ses vi nog max 2 ggr/år så man får verkligen ta vara på de få tillfällena man får och utnyttja dem till max. Denna vecka har vart ganska intensiv för mig, jag har vart väldigt trött men verkligen försökt prioritera min tid så bra jag kunnat, och även fast jag är väldigt trött så ångrar jag inte en sekund att jag pressat mig lite extra, för även om jag vart så trött att jag stått och gråtit helt offentligt så har dessa dagar även gett mig väldigt mycket.

I fredags kväll så var vi iallafall på ljusfesten här i stan, jag, H, min syster och hennes sambo som precis kommit ner kollade på Maja Francis och sen gick vi vidare och drack lite och pratade i några timmar, jag önskar verkligen att jag fick fler kvällar som dessa med dem och jag önskar verkligen att vi bodde närmare varandra.. Men som sagt, man får ta vara på tiden och tillfällena man får.

Igår, lördag, så sågs vi runt lunch, åt en god lunch på hamnkrogen och åkte sen utåt till Torekov för att spela minigolf, vädret var dock inte på vår sida, till en början regnade det bara lite och åskade lite längre bort så vi spelade på ändå, men när vi kommit halvvägs så började det verkligen ÖSA ner så vi gick och satte oss och åt glass tills det började lätta lite igen sen gick vi ut och spelade klart i regnet, vi var ju egentligen redan dyngsura allihopa så. Och hörrni, jag vann minigolfen igen, den detaljen får vi ju inte missa..
På kvällen åkte vi ut till min mamma, där syster och hennes sambo bott, och åt middag med dem, otroligt god middag och otroligt bra sällskap. En väldigt mysig och skönt avslut på dagen.

Nästa vecka börjar min behandling som vanligt igen och då är min lilla ledighet slut, ska bli skönt att få lite mer rutiner igen och förhoppningsvis får jag snart ha mitt möte med FK och arbetsförmedlingen, bara 1/2 år senare.. Dem jobbar snabbt på fk haha..

// Har fotat ytterst lite den senaste veckan men en till bild från frissan blev det, även ett mellanmål i bilden, en bild från H&M's provrum, en god lunch med syster och ett glad bubbel från i helgen //

Gillar

Kommentarer

emmalouiseandersson
emmalouiseandersson,
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Det var det också 🤗
nouw.com/nikolinapettersson
Camilla
,
Så roligt att du har fått umgåtts med din syster <3 och grattis till minigolfvinsten 😊
imorgon börjar min sambo jobba igen och jag åker till Mora. Tycker också att det ska bli skönt med rutiner igen.
Kramar i massor ❤️
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja otroligt mysigt 🤗 ja det är ändå väldigt skönt med lite rutiner 🤗 hur har det gått i mora? Stora kramar ❤
nouw.com/nikolinapettersson
MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en helt underbar helg finaste du! Så otroligt mysigt! Massa kramar vännen! ❤️
nouw.com/missjohansson
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja det var väldigt trevligt och mysigt ☺ stora kramar fina du ❤
nouw.com/nikolinapettersson