fem saker ni antagligen inte visste om mig -

texter, Listor
  • När jag var 4-5 år bröt jag handleden när jag skulle hoppa av en gungbräda och visa för mamma att jag kunde landa på fötterna, tror ni jag landade på fötterna? nej, och tyvärr gick min handled av.
  • Jag har opererat bort mina halsmandlar pga av mycket smärta och krångel med halsen, tyvärr har jag fortfarande problem med halsen men inte alls samma konstanta halsont men nu kan jag få blixt ont så att jag knappt kan sälja eller prata på flera minuter haha.
  • När jag var liten ville jag inget annat än byta namn, jag verkligen HATADE mitt namn, mest för att de var väldigt ovanligt och jag ville inget annat än att ha ett vanligt, enkelt namn som folk kom ihåg. Idag gillar jag mitt namn mycket mer och tycker faktiskt nästan att de är fint. haha
  • Jag har extremt mycket respekt för vatten, jag är till och med rädd för vatten, alltså att bada i pooler, sjöar, hav. Jag är verkligen inte som en fisk i vattnet utan jag är den som ligger på land och solar i timmar istället.
  • När jag började högstadiet spelade våra lärare in en film där vi fick berätta lite om oss själva och jag minns så väl hur jag sa att jag sprang mycket på fritiden, att jag red och tävlade väldigt mycket på hög nivå vågade jag inte säga då jag visste att folk skulle mobba mig för de om jag nämnde de. De gick dock inte att dölja så länge när de skrevs om ens resultat i tidningarna. Men de var tyvärr så när jag var yngre, man mobbades om man höll på med ridning.

~Förlåt för kass kvalité på vissa bilder ~

Gillar

Kommentarer

Klippantjejen
Klippantjejen,
Minns också mobbningen.. havremoppe och allt vad man fick höra... 🐎
nouw.com/klippantjejen
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Så sjukt hur mycket man fått lov att höra hit och dit bara för man höll på med ridsporten.. Blir så arg. 😟
nouw.com/nikolinapettersson
IdaLipika
IdaLipika,
Intressant att läsa ett väldigt bra inlägg! Kram 😊
nouw.com/idalipika
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
åh, tack snälla, kul att du gilla de 😃 kram!
nouw.com/nikolinapettersson