everything will be fine -

Min vardag, Bilder

Ibland blir man verkligen påmind om hur skört livet är och att man verkligen ska leva i nuet och försöka ta saker som de kommer...

Igår var jag hemma en sväng och umgicks lite med bästa mammsi och myste lite med en stor hund som mamma är hundvakt åt, riktigt mysigt.

På kväll åkte jag och henke ner till Malmö en sväng, även fast de var mörkt osv så måste jag bara säga att den staden är riktigt riktigt fin och jag längtar tills jag får se den i dagsljus också.

Idag har vi vart i Halmstad en sväng och hälsat på henkes mamma och hennes man, spelat mölkky och umgåtts lite, mycket trevligt. Vi åkte även förbi Mellbystrand på vägen upp, blåste sjukt mycket men väldigt fin strand och på vägen hem åkte vi förbi stadium och shoppade lite hehe.

Imorgon är de redan första augusti och veckan som kommer kommer innebära två jobbiga möten som jag hoppas går bra.. Sommaren börjar sakta men säkert gå emot sitt slut, helt sjukt vad fort de går, men längtar verkligen till min älskling har lite till semester...
Nej nu ska jag hjälpa honom med maten, blir faktiskt söndagstacos idag, muuums.

Gillar

Kommentarer