En vecka hemma och plus på vågen -

Anorexia, Psykisk ohälsa

Idag är de en vecka och en dag sen jag blev utskriven från Lund, även mindre än en vecka tills jag ska tillbaka..

Jag tycker veckan har gått bra, jag har ätit alla måltider, jag försöker öka mängden vilket går sakta men säkert framåt, de går bättre vissa dagar än andra.. Idag på fm var jag till äs-enheten här i Ängelholm, vägde mig och tog lite andra prover, vågen visade siffror åt rätt håll, tänker inte ljuga om att de är jobbigt, för de är de verkligen, jag är livrädd för att jag ska gå upp mer och mer och aldrig stanna, typ som sist, för 3 år sedan... men jag vet att de bara är att fortsätta kämpa, jag vet att anorexin inte har något mer alls att ge mig.

Personligen tycker jag verkligen att jag kämpar på bra hemifrån, de är jobbigare vissa dagar än andra men så tror jag de alltid kommer vara, vissa dagar är min livslust överflödig och och vissa dagar vill jag bara dö, energin bara rinner ur mig och jag blir allmänt nere, slutkörd men sen blir de bättre igen dagen efter.. jobbigt de där, min pojkvän får stå ut med så otroligt mycket...

Förövrig längtar jag så otroligt mycket tills jag får börja springa igen, saknar de väldigt mycket men jag vill inte och får inte börja med de försen jag verkligen känner att jag orkar. Längtar även sjukt mycket efter ticke och stallet, men jag ska försöka orka mig ut dit nu i veckan.

De händer även lite andra spännande saker för mig nästa vecka, redan nervös inför de haha men jag får skriva mer om de en annan dag.

Gillar

Kommentarer